Bione Cosmetics Hyaluron Life

lapte demachiant cu acid hialuronic

Bione Cosmetics Hyaluron Life lapte demachiant cu acid hialuronic
Bione Cosmetics Hyaluron Life lapte demachiant cu acid hialuronic
255 ml
19RON

Cod: BCO0568 | Mai mult de 20 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 27.06.2019
Ridicare personală
joi 27.06.2019
Bione Cosmetics Hyaluron Life
255 ml | 19RON

Descrierea produsului Bione Cosmetics Hyaluron Life

Laptele demachiant Bione Cosmetics Hyaluron Life se poate utiliza pentru demachierea zilnică și curățarea perfectă a tenului.

Caracteristici:

  • îndepărtează fondul de ten și curăță tenul de impurități
  • nu irită pielea și are un efect calmant
  • îngrijește și protejează tenul
  • hidratează intens
  • catifelează și hidratează
  • poate fi folosit și la un ten sensibil

Ingrediente:

  • nu conține parfum

Cum se utilizează:
Se aplică laptele pe un tampon de vată și se curăță delicat impuritățile și, eventual, fondul de ten de pe față. Nu se clătește.

Caracteristici

Consistență
lapte
Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele

Despre brand Bione Cosmetics

Brand-ul Bion Cosmetics face parte din portofoliul companiei cehe Drogerex, care se ocupă cu producţia, vânzarea şi distribuţia produselor cosmetice şi de drogherie. Bion Cosmetics are un moto: „simplitatea este putere“. În compoziţia şampoanelor, a cremelor, a gelurilor de duş, a loţiunilor de corp şi a celorlaltor produse nu veţi găsi niciun ingredient inutil. Accentul cade pe funcţionalitate, nu pe cantitate.
O menţiune specială merită produsele etichetate ca „ecologice“, care nu conţin silicon, parabeni, fenoli, derivaţi din petrol sau alte substanţe potenţial dăunătoare. De aceea pot fi utilizate şi de către persoanele care suferă de diferite afecţiuni dermatologice.
Preparatele Bione Cosmetics sunt dezvoltate pe baza celor mai recente cunoştinţe ştiinţifice şi, înainte de a fi scoase pe piaţă, sunt riguros testate (dar nu pe animale). Produsele cosmetice naturale Bione Cosmetics sunt eficace, sigure şi, nu în ultimul rând, prietenoase cu mediul. În plus, achiziţionarea lor cu siguranţă nu vă va ruina bugetul.
Marca Bione Cosmetics îi va atrage cu certitudine pe toţi cei care doresc să contribuie la protecţia mediului şi care caută calitate la un preţ rezonabil.