Cold cream

Ce este cold cream și de ce aveți nevoie de aceasta

Suferiți de un ten uscat, înroșit sau descuamat? Știm de ce cremă de iarnă aveți nevoie! Cold cream revoluționează îngrijirea tenului sensibil și a celui afectat de frig, pentru care este deosebit de benefică.

Cold cream: ce este?

Cold cream sau crema de iarnă are o consistență foarte densă. Este o emulsie pe bază de apă și ulei, ale cărei ingrediente principale sunt ceara de albine și uleiul de măsline. După cum sugerează și numele, crema răcorește, dar asta nu înseamnă că ar fi potrivită doar pentru îngrijirea pielii arse de soare.

Din contră, este ideală pe post de cremă facială de iarnă. Hrănește excelent tenul și atenuează senzația neplăcută, de strângere și înroșirea cauzată de frig.

Datorită compoziției și texturii sale, cold cream este foarte potrivită pentru tenul uscat și sensibil, ca și pentru tenul predispus la descuamare și la mâncărimi. Are efect hidratant, emolient, luminator și protector. Cold cream este excelentă pentru tratarea pielii uscate de pe coate și de pe genunchi, dar și pe post de cremă de mâini. Crema de iarnă este indicată pentru bebeluși, care au pielea subțire și sensibilă.

Alte efecte surprinzătoare ale cremei cold

Cold cream este excelentă și pe post de demachiant. Este suficient să o aplicați peste machiaj, să o lăsați să acționeze și să o ștergeți cu un șervețel ud sau uscat. Cold cream poate fi utilă și în cazuri de acnee de iarnă – reduce coșurile, înroșirea pielii și secreția de sebum.

Încercați cele mai bune creme de iarnă, de la branduri recunoscute, ca Bioderma, Thalgo, Weleda, Avène și altele.