Hugo BossHUGO Man set cadou I. pentru bărbați

Hugo Boss HUGO Man set cadou I. pentru bărbați
Hugo Boss HUGO Man set cadou I. pentru bărbați

Cod: HUG13140 | Acest produs este momentan indisponibil

Eau de Toilette 125 ml + deodorant spray 150 ml + gel parfumat pentru duș 50 ml

Un cadou pentru tine
Folosiți codul notino în coșul de cumpărături și beneficiați de 15% reducere la parfumuri. Nu se aplică produselor aflate la promoție sau lichidare de stoc.

Descriere Hugo Boss HUGO Man
Compoziție

Multiplicați intensitatea parfumului preferat. Setul cu parfum bărbătesc Hugo Boss HUGO Man conține, în afară de parfum, produse cosmetice cu care rutina dvs. de îngrijire va fi armonizată până în cel mai mic detaliu.

Caracteristici:

  • foarte potrivit pentru a fi oferit cadou
  • bucură orice bărbat
  • cosmeticele parfumate prelungesc persistența parfumului

Setul conține:

  • Eau de Toilette 125 ml
  • deodorant spray 150 ml
  • gel parfumat pentru duș 50 ml

Compoziție

Grupe de parfumuri
aromatice, verzi
Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand Hugo Boss

Brandul Hugo Boss a devenit sinonim cu luxul în domeniul modei, al accesoriilor și al articolelor cosmetice pentru bărbați. Se bucură de căutare încă de la debutul său, pentru calitatea excepțională a materialelor, pentru simțul detaliilor și pentru precizia tipic germane.

Compania Hugo Boss se mândrește cu faptul că acordă o atenție deosebită nevoilor și solicitărilor clienților săi. Aceleași principii sunt valabile și pentru producția de cosmetice, unde pune un accent deosebit pe calitatea ingredientelor. Se poate spune că, din aceste motive, Hugo Boss domină lumea modei pentru bărbați; este însă de menționat că, astăzi, și femeile pot alege de la Hugo Boss un parfum sau o piesă de îmbrăcăminte deosebită.

Primul parfum Hugo Boss a apărut în anii ‘90 ai secolului trecut, iar astăzi, brandul prezintă numeroase linii de parfumuri pentru femei și bărbați, adaptate stilului de viață contemporan. Parfumurile Hugo Boss sunt construite minuțios, cu intenția de a reflecta personalitatea celui care-l folosește, subliniindu-i astfel farmecul.

Rating Hugo Boss HUGO Man