Hugo Boss BOSS The Scent Pure Accord Eau de Toilette pentru bărbați

1×
Hugo Boss BOSS The Scent Pure Accord Eau de Toilette pentru bărbați
Hugo Boss BOSS The Scent Pure Accord Eau de Toilette pentru bărbați
Livrare gratuită
Nou
100 ml
487RON

487RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: HUG12852 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine vineri 05.03.2021
Ridicare personală
începând de mâine vineri 05.03.2021

Descriere parfum Hugo Boss BOSS The Scent Pure Accord
Compoziție

Retrăiți iarăși și iarăși senzațiile care vă inundă corpul după o noapte plină de pasiune. Apa de toaletă pentru bărbați Hugo Boss BOSS The Scent Pure Accord este un nou capitol al poveștii de seducție BOSS The Scent. Acest parfum evocă emoții și senzații mai subtile, dar care, în compania persoanei potrivite, vă împlinesc perfect.

  • un parfum oriental, cu tonuri fresh picante
  • formează o pereche cu apa de toaletă pentru femei Hugo Boss BOSS The Scent Pure Accord
  • lansat în anul 2021

Compoziția parfumului
Debutează cu străluciri orbitoare de ulei de ghimbir și accente de lămâie italiană. La scurt timp, iese în evidență inima parfumului, dominată de inconfundabilele tonuri exotice de maninka și de portocală amară. Finalul cald și senzual aparține notei de piele albă de căprioară, acompaniată de tonuri de paciuli și de lemn de cedru.

Povestea parfumului
Parfumul Hugo Boss BOSS The Scent Pure Accord este dedicat bărbaților care apreciază tonurile orientale ale colecției BOSS The Scent. Împreună cu varianta pentru femei, reiau povestea plină de pasiune și de atracție intensă a cuplului tematic. În parfumul Pure Accord, accentul cade pe emoții și pe delicatețe – atât în compoziția parfumată, cât și în privința flaconului.

Povestea acestui parfum se desfășoară dimineața, într-o cameră luminată de soare, evocat de strălucirea capacului metalic al flaconului. Conținutul are o nuanță delicată, de piersică. Chipul parfumului rămâne Jamie Dornan, alături de Brigit Kos.

Compoziție

Compozitie
maninka, velur, ghimbir
Grupe de parfumuri
picante

Despre brand Hugo Boss

Brandul Hugo Boss a devenit sinonim cu luxul în domeniul modei, al accesoriilor și al articolelor cosmetice pentru bărbați. Se bucură de căutare încă de la debutul său, pentru calitatea excepțională a materialelor, pentru simțul detaliilor și pentru precizia tipic germane.

Compania Hugo Boss se mândrește cu faptul că acordă o atenție deosebită nevoilor și solicitărilor clienților săi. Aceleași principii sunt valabile și pentru producția de cosmetice, unde pune un accent deosebit pe calitatea ingredientelor. Se poate spune că, din aceste motive, Hugo Boss domină lumea modei pentru bărbați; este însă de menționat că, astăzi, și femeile pot alege de la Hugo Boss un parfum sau o piesă de îmbrăcăminte deosebită.

Primul parfum Hugo Boss a apărut în anii ‘90 ai secolului trecut, iar astăzi, brandul prezintă numeroase linii de parfumuri pentru femei și bărbați, adaptate stilului de viață contemporan. Parfumurile Hugo Boss sunt construite minuțios, cu intenția de a reflecta personalitatea celui care-l folosește, subliniindu-i astfel farmecul.

Rating Hugo Boss BOSS The Scent Pure Accord1