Hugo Boss Boss The Scent Private Accord

eau de parfum pentru femei 100 ml

1×
Hugo Boss Boss The Scent Private Accord eau de parfum pentru femei 100 ml
Hugo Boss Boss The Scent Private Accord eau de parfum pentru femei 100 ml
Livrare gratuită
555RON

Economisiți 52%
100 ml
266RON

Cod: HUG09853 | Mai mult de 20 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 24.07.2019
Ridicare personală
miercuri 24.07.2019
Hugo Boss Boss The Scent Private Accord
100 ml | 266RON

Descriere parfum Hugo Boss Boss The Scent Private Accord

Parfumul feminin Boss The Scent Private Accord este povestea unei obsesii absolute și a unei dorințe insuportabile. Învăluie-te într-o aromă căreia nu-i poate rezista nimeni!

  • un parfum ușor dulce și oriental
  • pentru o femeie seducătoare și misterioasă
  • potrivit pentru seară și ocazii deosebite

Compoziția parfumului
Parfumul debutează cu prospețimea suculentă a mandarinei. I se adaugă acorduri îmbătătoare de osmanthus și de cafea, care transmite aroma cu căldură și profunzime. Baza compoziției o constituie amestecul intens dintre fasolea tonka și boabelor de cacao prăjite, pentru un plus de siguranță și o atracție încrezătoare de neuitat.

Povestea parfumului
Colecția de parfumuri Boss The Scent este inspirată de seducție, de la prima scânteie, la atracția fatală și până la dependența totală. Lasă-te fermecată de intensitatea misterioasă a parfumului Boss The Scent Private Accord, o noutate de top a anului 2018.

Compoziție

Note varf
mandarina
Note inima
cafea, osmanthus heterophyllus
Note baza
cacao, tonka
Grupe de parfumuri
orientale

Despre brand Hugo Boss

Brandul Hugo Boss a devenit sinonim cu luxul în domeniul modei, al accesoriilor și al articolelor cosmetice pentru bărbați. Se bucură de căutare încă de la debutul său, pentru calitatea excepțională a materialelor, pentru simțul detaliilor și pentru precizia tipic germane.

Compania Hugo Boss se mândrește cu faptul că acordă o atenție deosebită nevoilor și solicitărilor clienților săi. Aceleași principii sunt valabile și pentru producția de cosmetice, unde pune un accent deosebit pe calitatea ingredientelor. Se poate spune că, din aceste motive, Hugo Boss domină lumea modei pentru bărbați; este însă de menționat că, astăzi, și femeile pot alege de la Hugo Boss un parfum sau o piesă de îmbrăcăminte deosebită.

Primul parfum Hugo Boss a apărut în anii ‘90 ai secolului trecut, iar astăzi, brandul prezintă numeroase linii de parfumuri pentru femei și bărbați, adaptate stilului de viață contemporan. Parfumurile Hugo Boss sunt construite minuțios, cu intenția de a reflecta personalitatea celui care-l folosește, subliniindu-i astfel farmecul.

Rating Hugo Boss Boss The Scent Private Accord

Adaugă o nouă recenzie

5.0
1 Evaluare
1
aspectul flaconului
persistența parfumului
intensitatea
impresia generală