Hugo Boss Boss The Scent

eau de toilette pentru femei 100 ml

1×
Hugo Boss Boss The Scent eau de toilette pentru femei 100 ml
Hugo Boss Boss The Scent eau de toilette pentru femei 100 ml
Livrare gratuită
495RON

Economisiți 42%
100 ml
285RON

Ascunde produsele cu reduceri speciale
Cod: HUG7947 | Mai mult de 20 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
vineri 28.06.2019
Ridicare personală
vineri 28.06.2019
Hugo Boss Boss The Scent
100 ml | 285RON

Descriere parfum Hugo Boss Boss The Scent

Apa de toaletă pentru femei Boss The Scent, de la brandul Hugo Boss este la fel de memorabilă ca și cea care o folosește. Învăluie-te în aroma senzuală, cu care-i vei cuceri pe toți cei din jur.

  • parfum dulce, de flori și fructe
  • pentru a fi , fără efort, o femeie seducătoare
  • parfumul ideal de fiecare zi

Compoziția parfumului
Notele de vârf formează o combinație delicată, de mandarine suculente, piersici, piper roz picant și miere aurie. Curând apare inima florală elegantă, alcătuită din impetuoasele flori de portocal, din frezii și din osmanthus, completate ulterior de cacaua senzuală din bază, care conferă întregii compoziții profunzime și rafinament.

Povestea parfumului
Parfumurile din gama Boss The Scent sunt expresia seducției feminine și a magnetismului care atrage atenția și incită dorința masculină. Apa de toaletă Boss The Scent, lansată în anul 2018, este o interpretare mai efervescentă și mai proaspătă a apei de parfum originale, din anul 2016.

Compoziție

Note varf
mandarina verde, miere, piersica, piper roz
Note inima
flori de portocal, frezie, osmanthus heterophyllus
Note baza
cacao
Grupe de parfumuri
de fructe, florale

Despre brand Hugo Boss

Brandul Hugo Boss a devenit sinonim cu luxul în domeniul modei, al accesoriilor și al articolelor cosmetice pentru bărbați. Se bucură de căutare încă de la debutul său, pentru calitatea excepțională a materialelor, pentru simțul detaliilor și pentru precizia tipic germane.

Compania Hugo Boss se mândrește cu faptul că acordă o atenție deosebită nevoilor și solicitărilor clienților săi. Aceleași principii sunt valabile și pentru producția de cosmetice, unde pune un accent deosebit pe calitatea ingredientelor. Se poate spune că, din aceste motive, Hugo Boss domină lumea modei pentru bărbați; este însă de menționat că, astăzi, și femeile pot alege de la Hugo Boss un parfum sau o piesă de îmbrăcăminte deosebită.

Primul parfum Hugo Boss a apărut în anii ‘90 ai secolului trecut, iar astăzi, brandul prezintă numeroase linii de parfumuri pentru femei și bărbați, adaptate stilului de viață contemporan. Parfumurile Hugo Boss sunt construite minuțios, cu intenția de a reflecta personalitatea celui care-l folosește, subliniindu-i astfel farmecul.

Rating Hugo Boss Boss The Scent

Adaugă o nouă recenzie

5.0
1 Evaluare
1
aspectul flaconului
persistența parfumului
intensitatea
impresia generală