Hugo Boss BOSS The ScentEau de Toilette pentru femei

2×
Hugo Boss BOSS The Scent Eau de Toilette pentru femei
Hugo Boss BOSS The Scent Eau de Toilette pentru femei
Economisiți
495RON

Economisiți 53%
100 ml
232RON

Cod: HUG7947 | În stoc
1
Un cadou pentru tine
Achiziționați produse Hugo Boss de minim 240 RON și primiți gratuit un gel de duș BOSS Bottled la 50 ml.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Coletăria
miercuri 02.12.2020
Ridicare personală
miercuri 02.12.2020

Descriere parfum Hugo Boss BOSS The Scent
Compoziție

Apa de toaletă pentru femei Boss The Scent, de la brandul Hugo Boss este la fel de memorabilă ca și cea care o folosește. Învăluie-te în aroma senzuală, cu care-i vei cuceri pe toți cei din jur.

  • parfum dulce, de flori și fructe
  • pentru a fi , fără efort, o femeie seducătoare
  • parfumul ideal de fiecare zi

Compoziția parfumului
Notele de vârf formează o combinație delicată, de mandarine suculente, piersici, piper roz picant și miere aurie. Curând apare inima florală elegantă, alcătuită din impetuoasele flori de portocal, din frezii și din osmanthus, completate ulterior de cacaua senzuală din bază, care conferă întregii compoziții profunzime și rafinament.

Povestea parfumului
Parfumurile din gama Boss The Scent sunt expresia seducției feminine și a magnetismului care atrage atenția și incită dorința masculină. Apa de toaletă Boss The Scent, lansată în anul 2018, este o interpretare mai efervescentă și mai proaspătă a apei de parfum originale, din anul 2016.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
piersica, miere, piper roz, mandarina verde
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
osmanthus heterophyllus, flori de portocal, frezie
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
cacao
Grupe de parfumuri
de fructe, florale

Despre brand Hugo Boss

Brandul Hugo Boss a devenit sinonim cu luxul în domeniul modei, al accesoriilor și al articolelor cosmetice pentru bărbați. Se bucură de căutare încă de la debutul său, pentru calitatea excepțională a materialelor, pentru simțul detaliilor și pentru precizia tipic germane.

Compania Hugo Boss se mândrește cu faptul că acordă o atenție deosebită nevoilor și solicitărilor clienților săi. Aceleași principii sunt valabile și pentru producția de cosmetice, unde pune un accent deosebit pe calitatea ingredientelor. Se poate spune că, din aceste motive, Hugo Boss domină lumea modei pentru bărbați; este însă de menționat că, astăzi, și femeile pot alege de la Hugo Boss un parfum sau o piesă de îmbrăcăminte deosebită.

Primul parfum Hugo Boss a apărut în anii ‘90 ai secolului trecut, iar astăzi, brandul prezintă numeroase linii de parfumuri pentru femei și bărbați, adaptate stilului de viață contemporan. Parfumurile Hugo Boss sunt construite minuțios, cu intenția de a reflecta personalitatea celui care-l folosește, subliniindu-i astfel farmecul.

Rating Hugo Boss BOSS The Scent2