Hugo Boss BOSS Orange Eau de Toilette pentru femei

18×
Hugo Boss BOSS Orange Eau de Toilette pentru femei
Hugo Boss BOSS Orange Eau de Toilette pentru femei
Promoție
Economisiți
415RON

Economisiți 62%
75 ml
159RON

212RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: HUG0087 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 03.03.2021
Ridicare personală
începând de mâine marți 02.03.2021

Descriere parfum Hugo Boss BOSS Orange
Compoziție

Pășiți în lumea bucuriei și plutiți pe aripile unui parfum floral proaspăt, care vă încarcă cu energie pozitivă, echilibru și eleganță. Apa de toaletă pentru femei Hugo Boss BOSS Orange este relaxantă și eliberatoare. Oferiți-vă zilnic senzația purificării spiritului.

  • un parfum floral îmbătător, cu acorduri de fructe
  • pentru femeia romantică și elegantă
  • potrivit ca parfum de zi, pentru anotimpul cald

Compoziția parfumului
Debutul aparține suculenței irezistibile a mărului roșu. Apoi, simțurile sunt captivate de o combinație feminină și elegantă de flori albe delicate și delicioasa floare de portocal african. Baza compoziției este neobișnuitul lemn de măslin, în combinație cu vanilia dulce și lemnul cald de santal, care conferă parfumului senzualitate și profunzime.

Povestea parfumului
Nu vă temeți să arătați cine sunteți cu adevărat, dând frâu liber emoțiilor - acest motto aparține flaconului de apă de toaletă pentru femei Hugo Boss BOSS Orange, compus din șapte „pietre“ de sticlă identice, simbolizând cele șapte chakre sau dimensiuni spirituale profunde. Parfumul, al cărui chip este actrița Sienna Miller, a fost lansat în anul 2009.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
mar rosu
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
floare de portocal african, flori albe
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
lemn de santal, maslin, vanilie
Grupe de parfumuri
florale

Despre brand Hugo Boss

Brandul Hugo Boss a devenit sinonim cu luxul în domeniul modei, al accesoriilor și al articolelor cosmetice pentru bărbați. Se bucură de căutare încă de la debutul său, pentru calitatea excepțională a materialelor, pentru simțul detaliilor și pentru precizia tipic germane.

Compania Hugo Boss se mândrește cu faptul că acordă o atenție deosebită nevoilor și solicitărilor clienților săi. Aceleași principii sunt valabile și pentru producția de cosmetice, unde pune un accent deosebit pe calitatea ingredientelor. Se poate spune că, din aceste motive, Hugo Boss domină lumea modei pentru bărbați; este însă de menționat că, astăzi, și femeile pot alege de la Hugo Boss un parfum sau o piesă de îmbrăcăminte deosebită.

Primul parfum Hugo Boss a apărut în anii ‘90 ai secolului trecut, iar astăzi, brandul prezintă numeroase linii de parfumuri pentru femei și bărbați, adaptate stilului de viață contemporan. Parfumurile Hugo Boss sunt construite minuțios, cu intenția de a reflecta personalitatea celui care-l folosește, subliniindu-i astfel farmecul.

Rating Hugo Boss BOSS Orange18