Hugo BossBOSS Alive Eau de Toilette pentru femei

5×
Hugo Boss BOSS Alive Eau de Toilette pentru femei
Hugo Boss BOSS Alive Eau de Toilette pentru femei
Livrare gratuită
80 ml
461RON

576,25RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: HUG13218 | În stoc
1
Vă trimitem un eșantion pentru testare. Dacă nu vi se potrivește, puteți returna varianta mare a produsului gratuit.Aflați mai multe detalii
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
vineri 22.10.2021
Ridicare personală
începând de mâine joi 21.10.2021

Descriere Hugo Boss BOSS Alive
Compoziție

De acum înainte, nu uitați niciodată să vă bucurați. Apa de toaletă pentru femei Hugo BOSS Alive vă reamintește că mărunțișurile de zi cu zi sunt cel mai bun motiv de râs. A folosi acest parfum va deveni unul dintre acele lucruri mărunte. Vă amintește mereu să vă trăiți viața în stilul propriu.

  • un parfum cu tonuri florale și lemnoase intense
  • lansat în anul 2021
  • într-un flacon elegant și atemporal

Compoziția parfumului
Încă din primele momente, se simte mărul, combinat cu tonuri proaspete de mandarine și de lămâi. Sunt completate ulterior de acordul fresh și amețitor al magnoliei. La scurt timp, pe prim plan trec alte flori îmbătătoare, precum iasomia și trandafirul de Damasc. Senzualitatea compoziției este accentuată de esențele de cedru și de lemn de santal, împreună cu tonurile ierboase dulci ale salviei și ale mușchiului.

Povestea parfumului
„Trăiți din plin“ – aceasta a fost provocarea cu care a venit, în 2020, apa de parfum Hugo BOSS Alive. Un an mai târziu, a apărut o nouă provocare. Apa de toaletă Hugo BOSS Alive vă reamintește să vă bucurați în fiecare zi, chiar și de mărunțișuri. Fie că este vorba de melodia preferată, în drum spre serviciu, de hohote de râs împreună cu o prietenă sau de senzația adierii proaspete pe față, în timpul unei plimbări matinale. Parfumul Hugo BOSS Alive vă ajută să conștientizați aceste momente și să vă bucurați de ele.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
mar, mandarina, lamaie, magnolie
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
iasomie, trandafir
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
lemn de cedru, muschi, lemn de santal, nucosara sage
Grupe de parfumuri
florale, lemnoase

Am scris despre Hugo Boss BOSS Alive
Articole

Despre brand Hugo Boss

Brandul Hugo Boss a devenit sinonim cu luxul în domeniul modei, al accesoriilor și al articolelor cosmetice pentru bărbați. Se bucură de căutare încă de la debutul său, pentru calitatea excepțională a materialelor, pentru simțul detaliilor și pentru precizia tipic germane.

Compania Hugo Boss se mândrește cu faptul că acordă o atenție deosebită nevoilor și solicitărilor clienților săi. Aceleași principii sunt valabile și pentru producția de cosmetice, unde pune un accent deosebit pe calitatea ingredientelor. Se poate spune că, din aceste motive, Hugo Boss domină lumea modei pentru bărbați; este însă de menționat că, astăzi, și femeile pot alege de la Hugo Boss un parfum sau o piesă de îmbrăcăminte deosebită.

Primul parfum Hugo Boss a apărut în anii ‘90 ai secolului trecut, iar astăzi, brandul prezintă numeroase linii de parfumuri pentru femei și bărbați, adaptate stilului de viață contemporan. Parfumurile Hugo Boss sunt construite minuțios, cu intenția de a reflecta personalitatea celui care-l folosește, subliniindu-i astfel farmecul.

Rating Hugo Boss BOSS Alive5