Hermès Kelly Calèche Eau de Parfum pentru femei

Hermès Kelly Calèche Eau de Parfum pentru femei
Hermès Kelly Calèche Eau de Parfum pentru femei
100 ml

Cod: HER0184 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Hermès Kelly Calèche
Compoziție

Descoperiți aroma florală, delicată, Hermes Kelly Caleche! Apa de parfum evocă puritate, tandrețe și adevăratul romantism. Ideală pentru femeia senzuală, pasională care iși ascultă vocea inimii.

  • floral – lemnos
  • pentru femeia romantică
  • pentru zi și ocazii speciale

Compoziția parfumului
Parfumul se deschide cu note răcoritoare și dulci de mango exotic. Inima florală se dezvăluie treptat cu tonuri de tuberoză, mimoză, petale delicate de trandafir și iris. Baza captivantă este dominată de acorduri de piele.

Povestea parfumului
Jean - Claude Ellena spune despre Hermes Kelly Caleche că este  „Un parfum de piele și flori, la fel de ușor ca aripa unui înger”.

Compoziție

Compozitie
piele, vanilie, iris, mimoza, trandafir, tuberoza, violeta
Grupe de parfumuri
florale, lemnoase

Despre brand Hermès

Brandul franțuzesc Hermès, renumit pentru poșetele din piele și eșarfele de mătase, își merită pe deplin reputația de simbol al luxului în lumea modei. Calitatea, precizia și eleganța de primă clasă sunt valorile sale cheie, care se regăsesc și în parfumurile Hermès.

Istoria brandului datează din anul 1837, când Thierry Hermès și-a deschis propriul magazin, unde, sub brandul Hermès, a vândut șei, căpestre și alte accesorii pentru echitație. Cu trecerea timpului, trăsurile cu cai au fost înlocuite de mașini, iar brandul s-a adaptat, începând să vândă genți din piele, rucsacuri și poșete. Emblematica geantă Kelly, denumită după actrița Grace Kelly, devenită prințesa de Monaco și legendara Birkin Bag, în colaborare cu actrița Jane Birkin, se numără și acum printre cele mai celebre poșete ale tuturor timpurilor.

Primul parfum Hermès a apărut la jumătatea secolului trecut. Acum, portofoliul brandului numără peste 100 de parfumuri. Cel mai îndrăgit parfum bărbătesc este Hermès Terre d’Hermès, un parfum lemnos, cu tonuri citrice și picante. Iar parfumul floral Twilly d’Hermès, cu note aromatice de ghimbir și de citrice, este preferatul femeilor. Încercați și parfumul floral, pentru femei, Hermès Kelly Calèche, apa de toaletă unisex Hermès Le Jardin De Monsieur Li sau aftershave-ul Hermès.

Rating Hermès Kelly Calèche