Guerlain Samsara 1989eau de toilette pentru femei

Guerlain Samsara 1989 eau de toilette pentru femei
Guerlain Samsara 1989 eau de toilette pentru femei
30 ml

Cod: GUR0279 | Acest produs este momentan indisponibil

Urmărește disponibilitatea produselor

Te anunțăm imediat, prin e-mail, când produsul reapare în stoc. Depinde numai de tine dacă alegi să profiți de ofertă.

  • Descriere parfum
  • Despre brand
  • Rating

Descriere parfum Guerlain Samsara 1989
Compoziție

Guerlain Samsara Eau de Toilette a fost lansat in anul 1989 si a fost creat de celebrul Jean-Paul Guerlain.  In religiile orientale, cuvantul samsara defineste conceptul de renastere, simbol prezent si in irezistibilul parfumul creat de casa Guerlain ce va promite o experienta de neuitat. 

 Un clasic printre utilizatorii parfumurilor Guerlain, Samsara incepe cu note proaspete de lamaie, bergamota, piersici si ylang-ylang. Inima parfumului este realizata din arome delicate si elegant de iris, iasomie si narcisa, iar baza contine note lemnoase de santal, dar si esente delicate de vanilie, tonka, miere si chihlimbar.

Guerlain Samsara Eau de Toilette este conceput pentru femeile sofisticate ce ofera o aura misterioasa ce va atrage privirile celor din jur.

Compoziție

Note varf
piersica, Ylang-Ylang, bergamota, lamaie
Note inima
iris, trandafir, iasomie, narcisa
Note baza
cihlimbar, tonka, vanilie, lemn de santal
Grupe de parfumuri
orientale, lemnoase

Despre brand Guerlain

Casa franceză de parfumuri Guerlain debordează de frumusețe și creativitate de aproape două secole, fiind una dintre cele mai vechi și mai celebre din întreaga lume. De la începuturile sale, în anul 1828, produce cu mândrie toate produsele sale, exclusiv în Franța, cu precădere în două locuri. Fondurile de ten și celelalte cosmetice de calitate sunt produse în istoricul oraș Chartres, iar în localitatea Orphin prind viață minunatele parfumuri Guerlain. Cele două locuri sunt unite nu doar prin tradiție, ci și prin know-how artistic și prin tehnologie sofisticată.

Totul a început de la chimistul și inventatorul Pierre-François P. Guerlain, care a insuflat brandului talentul său. În scurt timp, Pierre-François a câștigat bunăvoința marii nobilimi pariziene, astfel încât, la jumătatea secolului al XIX-lea, numele lui răsuna în toate cercurile mondene. Emblematicele parfumuri Guerlain au devenit concepte care, și astăzi, după aproape 200 de ani, strălucesc în universul parfumurilor. Și cosmeticele Guerlain ascund multe comori, dintre care, de exemplu, perlele faciale pentru tonifierea culorii Guerlain Météorites sunt adevărate bijuterii în arsenalul tău de cosmetice.

Rating Guerlain Samsara 1989