Guerlain Rose Nacrée du Déserteau de parfum unisex

Guerlain Rose Nacrée du Désert eau de parfum unisex
Guerlain Rose Nacrée du Désert eau de parfum unisex
75 ml

Cod: GUR1136 | Acest produs este momentan indisponibil
  • Descriere parfum
  • Despre brand
  • Rating

Descriere parfum Guerlain Rose Nacrée du Désert
Compoziție

Parfumul unisex Guerlain Rose Nacrée du Désert este perfect pentru femeile și bărbații care iubesc independența şi trăiesc conform propriilor norme.

  • parfum floral
  • parfum unisex – pentru bărbați și femei
  • pentru seară și ocazii deosebite

Compoziție

Compozitie
agar, benzoin, patchouli, trandafir
Grupe de parfumuri
florale, orientale

Despre brand Guerlain

Casa franceză de parfumuri Guerlain debordează de frumusețe și creativitate de aproape două secole, fiind una dintre cele mai vechi și mai celebre din întreaga lume. De la începuturile sale, în anul 1828, produce cu mândrie toate produsele sale, exclusiv în Franța, cu precădere în două locuri. Fondurile de ten și celelalte cosmetice de calitate sunt produse în istoricul oraș Chartres, iar în localitatea Orphin prind viață minunatele parfumuri Guerlain. Cele două locuri sunt unite nu doar prin tradiție, ci și prin know-how artistic și prin tehnologie sofisticată.

Totul a început de la chimistul și inventatorul Pierre-François P. Guerlain, care a insuflat brandului talentul său. În scurt timp, Pierre-François a câștigat bunăvoința marii nobilimi pariziene, astfel încât, la jumătatea secolului al XIX-lea, numele lui răsuna în toate cercurile mondene. Emblematicele parfumuri Guerlain au devenit concepte care, și astăzi, după aproape 200 de ani, strălucesc în universul parfumurilor. Și cosmeticele Guerlain ascund multe comori, dintre care, de exemplu, perlele faciale pentru tonifierea culorii Guerlain Météorites sunt adevărate bijuterii în arsenalul tău de cosmetice.

Rating Guerlain Rose Nacrée du Désert

Acest produs nu are încă nicio evaluare, scrie-o tu pe prima!