GUERLAIN Mon Guerlain Sparkling Bouquet Eau de Parfum pentru femei

GUERLAIN Mon Guerlain Sparkling Bouquet Eau de Parfum pentru femei
GUERLAIN Mon Guerlain Sparkling Bouquet Eau de Parfum pentru femei
Livrare gratuită
Nou
100 ml
707RON

707,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: GUR13978 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine vineri 16.04.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere GUERLAIN Mon Guerlain Sparkling Bouquet
Compoziție

Zâmbetul dvs. arată mult mai multe decât vă așteptați. Apa de parfum pentru femei, GUERLAIN Mon Guerlain Sparkling Bouquet vă va aminti că zâmbetul dvs. poate cuceri lumea. De asemenea, acest parfum va accentua aura dvs. feminină și, astfel, veți deveni absolut irezistibilă.

  • un parfum oriental proaspăt și plin de optimism, cu tonuri de fructe
  • o versiune a parfumului Mon Guerlain cu un caracter pozitiv
  • într-un flacon superb, cu detalii strălucitoare

Compoziția parfumului
Parfumul debutează prin contopirea mandarinei și a bergamotei, un duo irezistibil de citric, care este completat de un iz de pară. În scurt timp, își fac apariția tonurile de fructe, care se unesc cu lavanda, delicatul bujor și iasomia, într-un amestec însorit. Apoi apare și vanilia, care conferă acestui amestec un strop de delicatețe și care vă va însoți, în combinație cu tonurile cremoase ale lemnului de santal și ale moscului alb, până la ultimele note ale parfumului.

Povestea parfumului
Întreaga gamă de parfumuri de la Guerlain are un singur scop: de a întruchipa feminitatea modernă. Acest efort este materializat și în parfumul Mon Guerlain Sparkling Bouquet, caracterizat prin compoziția sa sclipitoare, bazată pe un trio lavandă – vanilie – iasomie, acestea fiind cunoscute deja din faimosul Mon Guerlain. În combinație cu celelalte ingrediente din parfumul Sparkling Bouquet, acestea creează o prospețime de fructe.

Cireașa de pe tort a acestui parfum este flaconul „quadrilobé”, ornamentat cu cercul strălucitor din jurul flaconului. Imaginea acestei ape de parfum, la fel ca a întregii game, este Angelina Jolie, care reprezintă perfect feminitatea, puterea, libertatea și senzualitatea.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
portocala, para, bergamota
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
bujor, lavanda, iasomie Sambac
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
mosc alb, vanilie de Tahiti, lemn de santal
Grupe de parfumuri
orientale, de fructe, florale

Despre brand GUERLAIN

Know-how atemporal, activitate constantă de cercetare, de inovație și de perfecționare, creatori curajoși, creații legendare și o cultură a frumuseții, ca simbol al brandului. Toate acestea caracterizează luxoasa casă de parfumuri Guerlain, a cărei istorie datează din 1828.

Încă de la începuturile sale, Guerlain produce parfumurile și cosmeticele în Franța. Metodele de producție combină artă, meșteșug, tehnologii de ultimă oră, dar și responsabilitate socială și față de mediu. Zi de zi, echipele Guerlain lucrează la dezvoltarea unor cosmetice care combină luxul cu sustenabilitatea – pentru frumusețea clienților, a naturii și a planetei noastre. Datorită valorii acestui know-how, Guerlain a primit distincția „Living Heritage Company“, acordată de Ministerul Economiei și Industriei din Franța.

În 190 de ani, Guerlain a acumulat în palmares 1.100 de parfumuri. Cea de-a cincea generație de parfumieri Guerlain este reprezentată de Thierry Wasser, care, în călătoriile sale prin întreaga lume, caută cele mai rare ingrediente naturale pentru producerea parfumurilor de lux – întotdeauna cu respect pentru localnici și natură.

Explorați oferta extinsă de produse Guerlain – parfumuri ca Mon Guerlain, L’Homme Idéal și Aqua Allegoria, fondul de ten L’Essentiel Foundation, pudra bronzantă Terracotta sau emblematicele perle de pudră Météorites.

Rating GUERLAIN Mon Guerlain Sparkling Bouquet