GUERLAIN Mon Guerlain Florale Eau de Parfum pentru femei

GUERLAIN Mon Guerlain Florale Eau de Parfum pentru femei
GUERLAIN Mon Guerlain Florale Eau de Parfum pentru femei
100 ml

Cod: GUR3278 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere GUERLAIN Mon Guerlain Florale
Compoziție

Învăluiți-vă într-un parfum ca o odă adusă feminității. Apa de parfum pentru femei Guerlain Mon Guerlain Florale, debordând de prospețime florală, cu un strop de senzualitate orientală, accentuează perfect esența femeii moderne. Stimulează în cea care o folosește dorința de a- și dezvălui adevărata personalitate, de care poate fi realmente mândră.

  • o compoziție floral-orientală
  • subliniază forța și independența femeilor
  • un parfum de neuitat, pentru fiecare zi

Compoziția parfumului
Debutează cu tonuri orientale intense, de iasomie arabă, înviorată de lavandă franțuzească. La scurt timp, li se alătură un buchet de bujori fini și delicați, înfloriți la soare. Căldura este amplificată de nota de vanilie, care își face simțită prezența îndeosebi în faza finală, când dulceața sa senzuală completează perfect această compoziție magnifică.

Povestea parfumului
Compoziția parfumului Guerlain Mon Guerlain Florale ascunde ingrediente prețioase din întreaga lume, care au parcurs un proces minuțios de cultivare, de extracție și de distilare. Unicitatea acestui parfum solar se datorează și flaconului „quadrilobé”, care, în 1908, a devenit emblematic pentru marca Guerlain.

Își păstrează atemporalitatea de peste un secol, deși a fost ușor modernizat cu un ornament de culoarea aurului roz. Dopul, dintr-o singură bucată de sticlă, respectă designul original. Parfumul a fost inspirat de frumoasa actriță Angelina Jolie, care a devenit modelul contemporan al femeilor puternice și libere din întreaga lume.

Compoziție

Compozitie
Jasmine (arab), bujor, vanilie, lavanda
Grupe de parfumuri
orientale, florale

Despre brand GUERLAIN

Know-how atemporal, activitate constantă de cercetare, de inovație și de perfecționare, creatori curajoși, creații legendare și o cultură a frumuseții, ca simbol al brandului. Toate acestea caracterizează luxoasa casă de parfumuri Guerlain, a cărei istorie datează din 1828.

Încă de la începuturile sale, Guerlain produce parfumurile și cosmeticele în Franța. Metodele de producție combină artă, meșteșug, tehnologii de ultimă oră, dar și responsabilitate socială și față de mediu. Zi de zi, echipele Guerlain lucrează la dezvoltarea unor cosmetice care combină luxul cu sustenabilitatea – pentru frumusețea clienților, a naturii și a planetei noastre. Datorită valorii acestui know-how, Guerlain a primit distincția „Living Heritage Company“, acordată de Ministerul Economiei și Industriei din Franța.

În 190 de ani, Guerlain a acumulat în palmares 1.100 de parfumuri. Cea de-a cincea generație de parfumieri Guerlain este reprezentată de Thierry Wasser, care, în călătoriile sale prin întreaga lume, caută cele mai rare ingrediente naturale pentru producerea parfumurilor de lux – întotdeauna cu respect pentru localnici și natură.

Explorați oferta extinsă de produse Guerlain – parfumuri ca Mon Guerlain, L’Homme Idéal și Aqua Allegoria, fondul de ten L’Essentiel Foundation, pudra bronzantă Terracotta sau emblematicele perle de pudră Météorites.

Rating GUERLAIN Mon Guerlain Florale