GUERLAIN Météorites Le Parfumeau de toilette pentru femei

1×
GUERLAIN Météorites Le Parfum eau de toilette pentru femei
GUERLAIN Météorites Le Parfum eau de toilette pentru femei
100 ml

Cod: GUR04059 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
Profitați de livrare gratuită la toate comenzile.

Descriere parfum GUERLAIN Météorites Le Parfum
Compoziție

Evidențiați-vă frumusețea, așa cum știu să o facă doar emblematicele perle de pudră Météorites. Apa de toaletă pentru femei Guerlain Météorites Le Parfum este interpretarea parfumată a prospețimii suave a acestora, pe care v-o transmite prin intermediul tonurilor de măr verde, de violete delicate și de mosc alb.

  • un parfum de flori și fructe, cu tonuri pudrate
  • pentru femeile care vor să se simtă rafinate
  • parfumul a fost lansat în anul 2018

Compoziția parfumului
Compoziția parfumată debutează cu tonuri proaspete, dintre care distingem mărul verde și bergamota. Apoi vine rândul unui trio de flori romantice, în interpretarea trandafirului, a violetelor și a mimozei. Concertul de arome se încheie cu tonuri de mosc alb senzual, care se estompează treptat.

Povestea parfumului
Guerlain Météorites Le Parfum transpune în lumea parfumurilor aroma legendarelor perle de pudră Guerlain. Flaconul rotund, similar cu cel al parfumului Terracotta, este decorat cu un capac roz perlat. Împreună, îmbracă decorativ acest parfum seducător și inconfundabil.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
tonuri verzi, bergamota, mar
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
trandafir, violeta
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
tonuri lemnoase, mosc alb
Grupe de parfumuri
de fructe, florale

Despre brand GUERLAIN

Know-how atemporal, activitate constantă de cercetare, de inovație și de perfecționare, creatori curajoși, creații legendare și o cultură a frumuseții, ca simbol al brandului. Toate acestea caracterizează luxoasa casă de parfumuri Guerlain, a cărei istorie datează din 1828.

Încă de la începuturile sale, Guerlain produce parfumurile și cosmeticele în Franța. Metodele de producție combină artă, meșteșug, tehnologii de ultimă oră, dar și responsabilitate socială și față de mediu. Zi de zi, echipele Guerlain lucrează la dezvoltarea unor cosmetice care combină luxul cu sustenabilitatea – pentru frumusețea clienților, a naturii și a planetei noastre. Datorită valorii acestui know-how, Guerlain a primit distincția „Living Heritage Company“, acordată de Ministerul Economiei și Industriei din Franța.

În 190 de ani, Guerlain a acumulat în palmares 1.100 de parfumuri. Cea de-a cincea generație de parfumieri Guerlain este reprezentată de Thierry Wasser, care, în călătoriile sale prin întreaga lume, caută cele mai rare ingrediente naturale pentru producerea parfumurilor de lux – întotdeauna cu respect pentru localnici și natură.

Explorați oferta extinsă de produse Guerlain – parfumuri ca Mon Guerlain, L’Homme Idéal și Aqua Allegoria, fondul de ten L’Essentiel Foundation, pudra bronzantă Terracotta sau emblematicele perle de pudră Météorites.

Rating GUERLAIN Météorites Le Parfum1