GUERLAINMad Eyes Precise Liner creion pentru conturul ochilor

2×
GUERLAIN Mad Eyes Precise Liner creion pentru conturul ochilor
GUERLAIN Mad Eyes Precise Liner creion pentru conturul ochilor
Economisiți
199RON

Economisiți 24%
culoare Matte Black 0,6 ml
151RON

Mai mult de 5 buc. în stoc | 25.166,67RON / 100 ml, incl. TVA | Cod: GUR13321
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 26.01.2022
Ridicare personală
începând de mâine marți 25.01.2022

Accentuați-vă ochii dintr-un singur gest! Tușul de ochi Guerlain Mad Eyes Precise Liner are vârful fin și foarte precis, care vă permite să trasați atât linii discrete și elegante, cât și linii intense și captivante.

Contururile sunt foarte persistente, rezistă la lacrimi și la umezeală, păstrându-și forma și intensitatea, de dimineața până noaptea.

Caracteristici:

  • trasează contururi de ochi fine și intense
  • vârful flexibil permite o fardare precisă
  • rezistă la lacrimi și la umezeală
  • nu se întinde
  • se demachiază ușor

Aplicare:
Plasați vârful creionului pe colțul exterior al ochiului, paralel cu sprânceana. Apăsați ușor vârful ca pe o ștampilă, pentru a crea codița. Uniți-o cu pleoapa de sus printr-o linie de tuș. Completați apoi conturul, din centrul pleoapei spre colțul interior al ochiului.

Sfat Notino:
Pentru o linie mai groasă, apăsați ușor pe stilou.

Compoziție completă

AQUA (WATER), CI 77266 [NANO] (BLACK 2), METHYLPROPANEDIOL, STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER, STYRENE/ACRYLATES/AMMONIUM METHACRYLATE COPOLYMER, CELLULOSE, PEG-60 HYDROGENATED CASTOR OIL, COCO-GLUCOSIDE, POLOXAMER 407, CITRIC ACID, PHENOXYETHANOL, POTASSIUM SORBATE, PHENYLPROPANOL, SODIUM BENZOATE, SODIUM LAURETH-12 SULFATE, SODIUM LAURYL SULFATE, CAPRYLYL GLYCOL, SODIUM DEHYDROACETATE, BHT Pentru compoziția produsului este responsabil producătorul. Datorită posibilelor modificări, vă recomandăm să verificați compoziția produsului direct pe ambalajul acestuia.
Întregul text

Caracteristici

Culoare
negru

Know-how atemporal, activitate constantă de cercetare, de inovație și de perfecționare, creatori curajoși, creații legendare și o cultură a frumuseții, ca simbol al brandului. Toate acestea caracterizează luxoasa casă de parfumuri Guerlain, a cărei istorie datează din 1828.

Încă de la începuturile sale, Guerlain produce parfumurile și cosmeticele în Franța. Metodele de producție combină artă, meșteșug, tehnologii de ultimă oră, dar și responsabilitate socială și față de mediu. Zi de zi, echipele Guerlain lucrează la dezvoltarea unor cosmetice care combină luxul cu sustenabilitatea – pentru frumusețea clienților, a naturii și a planetei noastre. Datorită valorii acestui know-how, Guerlain a primit distincția „Living Heritage Company“, acordată de Ministerul Economiei și Industriei din Franța.

În 190 de ani, Guerlain a acumulat în palmares 1.100 de parfumuri. Cea de-a cincea generație de parfumieri Guerlain este reprezentată de Thierry Wasser, care, în călătoriile sale prin întreaga lume, caută cele mai rare ingrediente naturale pentru producerea parfumurilor de lux – întotdeauna cu respect pentru localnici și natură.

Explorați oferta extinsă de produse Guerlain – parfumuri ca Mon Guerlain, L’Homme Idéal și Aqua Allegoria, fondul de ten L’Essentiel Foundation, pudra bronzantă Terracotta sau emblematicele perle de pudră Météorites.