GUERLAINLes Absolus d'Orient Santal Royal set cadou unisex

GUERLAIN Les Absolus d'Orient Santal Royal set cadou unisex
GUERLAIN Les Absolus d'Orient Santal Royal set cadou unisex
Livrare gratuită
647RON

647,00RON / 1 buc., incl. TVA
Cod: GUR14188 | Mai mult de 5 buc. în stoc

Eau de Parfum 125 ml + Eau de Parfum 10 ml

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine vineri 24.09.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere GUERLAIN Les Absolus d'Orient Santal Royal
Compoziție

Setul cadou, cu parfumul unisex GUERLAIN Les Absolus d'Orient Santal Royal, reprezintă un mod sigur de a-i bucura pe cei dragi. Conține un parfum deosebit, care aduce bucurii și, în plus, impresionează prin frumusețea ambalajului. Oferiți acest set de lux și savurați senzația de a-i face fericiți pe cei din jurul dvs.

Caracteristici:

  • unisex – pentru bărbați și femei

Setul conține:

  • Eau de Parfum 125 ml
  • Eau de Parfum 10 ml

Compoziție

Grupe de parfumuri
orientale, lemnoase
Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand GUERLAIN

Know-how atemporal, activitate constantă de cercetare, de inovație și de perfecționare, creatori curajoși, creații legendare și o cultură a frumuseții, ca simbol al brandului. Toate acestea caracterizează luxoasa casă de parfumuri Guerlain, a cărei istorie datează din 1828.

Încă de la începuturile sale, Guerlain produce parfumurile și cosmeticele în Franța. Metodele de producție combină artă, meșteșug, tehnologii de ultimă oră, dar și responsabilitate socială și față de mediu. Zi de zi, echipele Guerlain lucrează la dezvoltarea unor cosmetice care combină luxul cu sustenabilitatea – pentru frumusețea clienților, a naturii și a planetei noastre. Datorită valorii acestui know-how, Guerlain a primit distincția „Living Heritage Company“, acordată de Ministerul Economiei și Industriei din Franța.

În 190 de ani, Guerlain a acumulat în palmares 1.100 de parfumuri. Cea de-a cincea generație de parfumieri Guerlain este reprezentată de Thierry Wasser, care, în călătoriile sale prin întreaga lume, caută cele mai rare ingrediente naturale pentru producerea parfumurilor de lux – întotdeauna cu respect pentru localnici și natură.

Explorați oferta extinsă de produse Guerlain – parfumuri ca Mon Guerlain, L’Homme Idéal și Aqua Allegoria, fondul de ten L’Essentiel Foundation, pudra bronzantă Terracotta sau emblematicele perle de pudră Météorites.

Rating GUERLAIN Les Absolus d'Orient Santal Royal