GUERLAINLes Absolus d'Orient Musc Noble Eau de Parfum unisex

3×
GUERLAIN Les Absolus d'Orient Musc Noble Eau de Parfum unisex
GUERLAIN Les Absolus d'Orient Musc Noble Eau de Parfum unisex
Livrare gratuită
Economisiți
825RON

Economisiți 38%
125 ml
507RON

405,60RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: GUR10570 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 25.10.2021
Ridicare personală
începând de mâine sâmbătă 23.10.2021

Descriere GUERLAIN Les Absolus d'Orient Musc Noble
Compoziție

În lumea parfumurilor, moscul este unul dintre cele mai misterioase ingrediente. Tocmai moscul l-a inspirat pe renumitul parfumier Thierry Wasser să creeze parfumul Musc Noble, un omagiu adus acestei prețioase materii prime din Orientul Îndepărtat.

Apa de parfum Guerlain Les Absolus d‘Orient Musc Noble combină armonios moscul și maiestuosul trandafir. Este o compoziție unisex, apreciată în egală măsură de bărbați și de femei.

  • un parfum de mosc lemnos-floral
  • un parfum unisex, pentru bărbați și femei
  • pentru toată ziua, dar și la evenimente deosebite

Compoziția parfumului
Inițial, veți simți un trio aromatic: piper roz, șofran și mușcată. La scurt timp, înflorește aroma trandafirilor, combinată cu două tipuri de mosc - moscul alb pudrat și o replică a moscului intens, cald și animalic, folosit încă de la începuturile artei parfumeriei. Baza parfumului este formată din citrice, lemn de cedru și ambră albă.

Povestea parfumului
Apa de parfum Guerlain Musc Noble face parte din colecția Les Absolus d‘Orient, bazată pe ingrediente de primă calitate. Toate parfumurile din această colecție sunt inspirate de Orientul Îndepărtat, așa cum sugerează și flaconul luxos. Parfumul de mosc Musc Noble a fost lansat în anul 2018, fiind o creație a parfumierului Thierry Wasser.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
sofranel, piper roz, geranium
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
mosc, trandafir
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
cistus, lemn de cedru, ambra albă
Grupe de parfumuri
florale, lemnoase, moscat

Despre brand GUERLAIN

Know-how atemporal, activitate constantă de cercetare, de inovație și de perfecționare, creatori curajoși, creații legendare și o cultură a frumuseții, ca simbol al brandului. Toate acestea caracterizează luxoasa casă de parfumuri Guerlain, a cărei istorie datează din 1828.

Încă de la începuturile sale, Guerlain produce parfumurile și cosmeticele în Franța. Metodele de producție combină artă, meșteșug, tehnologii de ultimă oră, dar și responsabilitate socială și față de mediu. Zi de zi, echipele Guerlain lucrează la dezvoltarea unor cosmetice care combină luxul cu sustenabilitatea – pentru frumusețea clienților, a naturii și a planetei noastre. Datorită valorii acestui know-how, Guerlain a primit distincția „Living Heritage Company“, acordată de Ministerul Economiei și Industriei din Franța.

În 190 de ani, Guerlain a acumulat în palmares 1.100 de parfumuri. Cea de-a cincea generație de parfumieri Guerlain este reprezentată de Thierry Wasser, care, în călătoriile sale prin întreaga lume, caută cele mai rare ingrediente naturale pentru producerea parfumurilor de lux – întotdeauna cu respect pentru localnici și natură.

Explorați oferta extinsă de produse Guerlain – parfumuri ca Mon Guerlain, L’Homme Idéal și Aqua Allegoria, fondul de ten L’Essentiel Foundation, pudra bronzantă Terracotta sau emblematicele perle de pudră Météorites.

Rating GUERLAIN Les Absolus d'Orient Musc Noble1