GUERLAIN Les Absolus d'Orient Bois Mystérieux Eau de Parfum unisex

GUERLAIN Les Absolus d'Orient Bois Mystérieux Eau de Parfum unisex
GUERLAIN Les Absolus d'Orient Bois Mystérieux Eau de Parfum unisex
Livrare gratuită
125 ml
447RON

358RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: GUR13184 | 1 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine miercuri 27.01.2021
Ridicare personală
începând de mâine miercuri 27.01.2021

Descriere parfum GUERLAIN Les Absolus d'Orient Bois Mystérieux
Compoziție

Întunecată este noaptea… atât de întunecată, încât își dezvăluie toate secretele. Apa de parfum Guerlain Les Absolus d'Orient Bois Mystérieux ascunde în sine atmosfera nopții profunde, exprimată cu ajutorul tonurilor de lemn de cedru, de paciuli și de smirnă.

Compoziția îndrăzneață, cu iz oriental, face ca parfumul Guerlain Bois Mystérieux să fie excelent atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

  • un parfum pielos, cu tonuri lemnoase de lux
  • un parfum unisex, pentru bărbați și femei
  • conține note de șofran prețios

Compoziția parfumului
Inițial, veți simți tonurile de neroli și de dafin. Apoi înfloresc notele de lemn de cedru, cu paciuli, șofran și iasomie. Baza parfumului, care persistă cel mai mult pe piele, aparține notelor de piele și de smirnă.

Povestea parfumului
Guerlain Bois Mystérieux face parte din colecția de parfumuri orientale calde Les Absolus d‘Orient, care surprind frumusețea tărâmurilor de la răsărit. Conțin ingrediente rare, lemn prețios și mirodenii.

Parfumul Bois Mystérieux conține note de șofran rar, create de parfumierul Thierry Wasser special pentru colecția Les Absolus d‘Orient. Este o materie primă deosebit de prețioasă, florile de șofran trebuind să fie prelucrate în 48 de ore de la recoltare, altfel se veștejesc.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
extras din portocala amara, laur
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
lemn de cedru, patchouli, iasomie, sofran
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
piele, smirna
Grupe de parfumuri
pieloase

Despre brand GUERLAIN

Know-how atemporal, activitate constantă de cercetare, de inovație și de perfecționare, creatori curajoși, creații legendare și o cultură a frumuseții, ca simbol al brandului. Toate acestea caracterizează luxoasa casă de parfumuri Guerlain, a cărei istorie datează din 1828.

Încă de la începuturile sale, Guerlain produce parfumurile și cosmeticele în Franța. Metodele de producție combină artă, meșteșug, tehnologii de ultimă oră, dar și responsabilitate socială și față de mediu. Zi de zi, echipele Guerlain lucrează la dezvoltarea unor cosmetice care combină luxul cu sustenabilitatea – pentru frumusețea clienților, a naturii și a planetei noastre. Datorită valorii acestui know-how, Guerlain a primit distincția „Living Heritage Company“, acordată de Ministerul Economiei și Industriei din Franța.

În 190 de ani, Guerlain a acumulat în palmares 1.100 de parfumuri. Cea de-a cincea generație de parfumieri Guerlain este reprezentată de Thierry Wasser, care, în călătoriile sale prin întreaga lume, caută cele mai rare ingrediente naturale pentru producerea parfumurilor de lux – întotdeauna cu respect pentru localnici și natură.

Explorați oferta extinsă de produse Guerlain – parfumuri ca Mon Guerlain, L’Homme Idéal și Aqua Allegoria, fondul de ten L’Essentiel Foundation, pudra bronzantă Terracotta sau emblematicele perle de pudră Météorites.

Rating GUERLAIN Les Absolus d'Orient Bois Mystérieux