GUERLAIN La Petite Robe Noire Eau de Parfum pentru femei

42×
GUERLAIN La Petite Robe Noire Eau de Parfum pentru femei
GUERLAIN La Petite Robe Noire Eau de Parfum pentru femei
Livrare gratuită
100 ml
389RON

389,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: GUR0282 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine vineri 07.05.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere GUERLAIN La Petite Robe Noire
Compoziție

Să nu vă îndoiți niciun moment de faptul că sunteți absolut irezistibilă. Apa de parfum pentru femei Guerlain La Petite Robe Noire vă pune în valoare la maxim eleganța. Cu aceasta, oferiți-vă inconfundabila senzație de a îmbrăca emblematica rochie neagră.

  • un parfum de flori și de fructe sofisticat și fermecător
  • un parfum la fel de atemporal ca o rochie neagră clasică, de seară
  • La Petite Robe Noire face parte din colecția Exclusive

Compoziția parfumului
La debut, vă farmecă notele de cireșe negre, acompaniate de dulceața citrică a bergamotei. La scurt timp, se instalează autoritar îmbătătoarea aromă de trandafir negru, secondată de un acord senzual de migdale. Parfumul se estompează treptat, cu tonuri fumurii de ceai, care învăluie un trio cald: tonka, paciuli și lemn dulce.

Povestea parfumului
Parfumul Guerlain La Petite Robe Noire oferă șansa de a arunca o privire în imaginara garderobă Guerlain, plină de minunății, din care nu lipsește „mica rochie neagră”. Un parfum delicios și irezistibil, care reflectă cele mai rafinate esențe „negre” din parfumeria modernă.

Emblematicul flacon în formă de inimă a primit un nou design modern. Nuanța sa transparentă evoluează în degrade, de la negru în partea de jos, spre roz pudră și dezvăluie în fundal legendara rochie neagră, care subliniază caracterul elegant al parfumului.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
bergamota, cireșe negre
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
trandafir negru, migdale
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
tonka, ceai afumat, lemn dulce, patchouli
Grupe de parfumuri
de fructe, florale

Despre brand GUERLAIN

Know-how atemporal, activitate constantă de cercetare, de inovație și de perfecționare, creatori curajoși, creații legendare și o cultură a frumuseții, ca simbol al brandului. Toate acestea caracterizează luxoasa casă de parfumuri Guerlain, a cărei istorie datează din 1828.

Încă de la începuturile sale, Guerlain produce parfumurile și cosmeticele în Franța. Metodele de producție combină artă, meșteșug, tehnologii de ultimă oră, dar și responsabilitate socială și față de mediu. Zi de zi, echipele Guerlain lucrează la dezvoltarea unor cosmetice care combină luxul cu sustenabilitatea – pentru frumusețea clienților, a naturii și a planetei noastre. Datorită valorii acestui know-how, Guerlain a primit distincția „Living Heritage Company“, acordată de Ministerul Economiei și Industriei din Franța.

În 190 de ani, Guerlain a acumulat în palmares 1.100 de parfumuri. Cea de-a cincea generație de parfumieri Guerlain este reprezentată de Thierry Wasser, care, în călătoriile sale prin întreaga lume, caută cele mai rare ingrediente naturale pentru producerea parfumurilor de lux – întotdeauna cu respect pentru localnici și natură.

Explorați oferta extinsă de produse Guerlain – parfumuri ca Mon Guerlain, L’Homme Idéal și Aqua Allegoria, fondul de ten L’Essentiel Foundation, pudra bronzantă Terracotta sau emblematicele perle de pudră Météorites.

Rating GUERLAIN La Petite Robe Noire42