GUERLAIN L'Homme Idéal Cool Eau de Toilette pentru bărbați

2×
GUERLAIN L'Homme Idéal Cool Eau de Toilette pentru bărbați
GUERLAIN L'Homme Idéal Cool Eau de Toilette pentru bărbați
Promoție
100 ml
241RON

241RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: GUR11932 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 28.01.2021
Ridicare personală
începând de mâine miercuri 27.01.2021

Descriere parfum GUERLAIN L'Homme Idéal Cool
Compoziție

Bărbatul ideal este un mit, dar parfumul său este o realitate. Apa de toaletă Guerlain L’Homme Idéal Cool este o creație foarte masculină și înviorătoare. Un parfum lemnos, care vă ajută să rămâneți cool, indiferent de situație.

  • un parfum aromatic, de tip fougère
  • pentru bărbatul elegant și dinamic
  • o creație a parfumierului Thierry Wasser, lansată în anul 2019

Compoziția parfumului
Leitmotivul acestei compoziții răcoroase este migdala, semnătura olfactivă a gamei L’Homme Idéal. Astfel, Guerlain L’Homme Idéal Cool debutează cu acorduri efervescente de portocale, de bergamotă și de mentă. Rafinate, notele din inimă gravitează în jurul esenței de neroli, completată de tonuri acvatice. Caracterul masculin al acestui parfum este accentuat de notele de bază, unde aroma ușor orientală de paciuli se combină cu fumul dulce de vetiver.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
portocala, menta, bergamota, anason
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
extras din portocala amara, tonuri acvatice, migdale
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
patchouli, vetiver, ambroxan
Grupe de parfumuri
citrice, lemnoase

Despre brand GUERLAIN

Know-how atemporal, activitate constantă de cercetare, de inovație și de perfecționare, creatori curajoși, creații legendare și o cultură a frumuseții, ca simbol al brandului. Toate acestea caracterizează luxoasa casă de parfumuri Guerlain, a cărei istorie datează din 1828.

Încă de la începuturile sale, Guerlain produce parfumurile și cosmeticele în Franța. Metodele de producție combină artă, meșteșug, tehnologii de ultimă oră, dar și responsabilitate socială și față de mediu. Zi de zi, echipele Guerlain lucrează la dezvoltarea unor cosmetice care combină luxul cu sustenabilitatea – pentru frumusețea clienților, a naturii și a planetei noastre. Datorită valorii acestui know-how, Guerlain a primit distincția „Living Heritage Company“, acordată de Ministerul Economiei și Industriei din Franța.

În 190 de ani, Guerlain a acumulat în palmares 1.100 de parfumuri. Cea de-a cincea generație de parfumieri Guerlain este reprezentată de Thierry Wasser, care, în călătoriile sale prin întreaga lume, caută cele mai rare ingrediente naturale pentru producerea parfumurilor de lux – întotdeauna cu respect pentru localnici și natură.

Explorați oferta extinsă de produse Guerlain – parfumuri ca Mon Guerlain, L’Homme Idéal și Aqua Allegoria, fondul de ten L’Essentiel Foundation, pudra bronzantă Terracotta sau emblematicele perle de pudră Météorites.

Rating GUERLAIN L'Homme Idéal Cool2