GUERLAIN Aqua Allegoria Flora Cherrysia Eau de Toilette pentru femei

GUERLAIN Aqua Allegoria Flora Cherrysia Eau de Toilette pentru femei
GUERLAIN Aqua Allegoria Flora Cherrysia Eau de Toilette pentru femei
Livrare gratuită
75 ml
287RON

382,67RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: GUR13185 | 3 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
vineri 23.04.2021
Ridicare personală
începând de mâine joi 22.04.2021

Descriere GUERLAIN Aqua Allegoria Flora Cherrysia
Compoziție

Evadați din realitatea zilnică. Opriți-vă în lunca râului, la umbra cireșilor Sakura în floare, și odihniți-vă pe malul presărat cu petale roz. Apa de toaletă pentru femei Guerlain Aqua Allegoria Flora Cherrysia încântă nu doar cu arome de flori de cireș, ci și cu adieri de bergamotă sau de mosc alb.

  • un parfum fresh, floral-citric
  • pentru toate femeile optimiste, care iubesc vara
  • face parte din colecția Aqua Allegoria

Compoziția parfumului
Compoziția debutează cu un duo răcoritor, de bergamotă de Calabria și pepene verde. Notele din inimă au tonuri suculente de pere nashi, cu acorduri mătăsoase de trandafir și de flori dulci de cireș. Notele de bază ale apei de toaletă învăluie cu un mosc alb delicat și senzual, împletit cu tonuri lemnoase și violete gingașe.

Povestea parfumului
Apa de toaletă Guerlain Flora Cherrysia face parte din colecția de parfumuri Aqua Allegoria, lansată în 1999. Această linie de parfumuri aduce un omagiu splendorilor naturii și ingredientelor naturale. Fiecare parfum din colecție se referă la momente fericite din viață.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
bergamota, apa de pepene
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
trandafir, para asiatica, floare de cireș
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
violeta, tonuri lemnoase, mosc alb
Grupe de parfumuri
citrice, florale

Despre brand GUERLAIN

Know-how atemporal, activitate constantă de cercetare, de inovație și de perfecționare, creatori curajoși, creații legendare și o cultură a frumuseții, ca simbol al brandului. Toate acestea caracterizează luxoasa casă de parfumuri Guerlain, a cărei istorie datează din 1828.

Încă de la începuturile sale, Guerlain produce parfumurile și cosmeticele în Franța. Metodele de producție combină artă, meșteșug, tehnologii de ultimă oră, dar și responsabilitate socială și față de mediu. Zi de zi, echipele Guerlain lucrează la dezvoltarea unor cosmetice care combină luxul cu sustenabilitatea – pentru frumusețea clienților, a naturii și a planetei noastre. Datorită valorii acestui know-how, Guerlain a primit distincția „Living Heritage Company“, acordată de Ministerul Economiei și Industriei din Franța.

În 190 de ani, Guerlain a acumulat în palmares 1.100 de parfumuri. Cea de-a cincea generație de parfumieri Guerlain este reprezentată de Thierry Wasser, care, în călătoriile sale prin întreaga lume, caută cele mai rare ingrediente naturale pentru producerea parfumurilor de lux – întotdeauna cu respect pentru localnici și natură.

Explorați oferta extinsă de produse Guerlain – parfumuri ca Mon Guerlain, L’Homme Idéal și Aqua Allegoria, fondul de ten L’Essentiel Foundation, pudra bronzantă Terracotta sau emblematicele perle de pudră Météorites.

Rating GUERLAIN Aqua Allegoria Flora Cherrysia