GUERLAIN Aqua Allegoria Coconut Fizz Eau de Toilette pentru femei

GUERLAIN Aqua Allegoria Coconut Fizz Eau de Toilette pentru femei
GUERLAIN Aqua Allegoria Coconut Fizz Eau de Toilette pentru femei
Livrare gratuită
125 ml
432RON

Cod: GUR13189 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine joi 21.01.2021
Ridicare personală
începând de mâine joi 21.01.2021

Descriere parfum GUERLAIN Aqua Allegoria Coconut Fizz
Compoziție

Acceptați invitația de a vizita o grădină tropicală, unde vi se oferă apă de cocos proaspătă și răcoritoare. Apa de toaletă pentru femei Guerlain Aqua Allegoria Coconut Fizz este construită în jurul aromei de nucă de cocos și de apă de cocos, cu accente de fructe suculente.

Parfumul Guerlain Aqua Allegoria Coconut Fizz combină prospețimea unei ape de colonie cu persistența parfumurilor Guerlain, fiind perfect mai ales pentru zilele calde.

  • un parfum de fructe, cu cocos și tonuri de citrice
  • face parte din colecția de parfumuri fresh Aqua Allegoria
  • în emblematicul flacon cu motiv de fagure auriu

Compoziția parfumului
Debutează cu înviorătoarea aromă exotică de apă de cocos și cu tonuri citrice de bergamotă. Acestora li se alătură arome dulci: pepene, nucă de cocos și frezie. Baza parfumului, care persistă cel mai mult timp pe piele, constă în arome de tonka și tonuri calde lemnoase.

Povestea parfumului
Apa de toaletă Coconut Fizz face parte din colecția de parfumuri fresh Aqua Allegoria, care omagiază frumusețile naturii și evocă clipe de fericire. Colecția a debutat în anul 1999, iar Aqua Allegoria Coconut Fizz i s-a adăugat în anul 2019. Toate parfumurile din colecția Aqua Allegoria au în comun aroma citrică de bergamotă, supranumită „aurul verde al Calabriei“. În parfumul Allegoria Coconut Fizz, prospețimea bergamotei este completată de tonurile exotice de cocos și de apă de cocos.

Sfatul nostru
Creeați-vă propria semnătură parfumată personalizată. Combinați apa de toaletă Guerlain Aqua Allegoria Coconut Fizz cu parfumurile Bergamote Calabria, Mandarine Basilic, Pera Granita sau Flora Cherrysia, din aceeași colecție. Alegeți acel duo de parfumuri care vi se potrivește cel mai bine și pulverizați ușor pe piele ambele parfumuri.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
apa de cocos, bergamota
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
apa de pepene, frezie, cocos
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
tonka, Pădurile albe, lemn de santal
Grupe de parfumuri
citrice, de fructe

Despre brand GUERLAIN

Know-how atemporal, activitate constantă de cercetare, de inovație și de perfecționare, creatori curajoși, creații legendare și o cultură a frumuseții, ca simbol al brandului. Toate acestea caracterizează luxoasa casă de parfumuri Guerlain, a cărei istorie datează din 1828.

Încă de la începuturile sale, Guerlain produce parfumurile și cosmeticele în Franța. Metodele de producție combină artă, meșteșug, tehnologii de ultimă oră, dar și responsabilitate socială și față de mediu. Zi de zi, echipele Guerlain lucrează la dezvoltarea unor cosmetice care combină luxul cu sustenabilitatea – pentru frumusețea clienților, a naturii și a planetei noastre. Datorită valorii acestui know-how, Guerlain a primit distincția „Living Heritage Company“, acordată de Ministerul Economiei și Industriei din Franța.

În 190 de ani, Guerlain a acumulat în palmares 1.100 de parfumuri. Cea de-a cincea generație de parfumieri Guerlain este reprezentată de Thierry Wasser, care, în călătoriile sale prin întreaga lume, caută cele mai rare ingrediente naturale pentru producerea parfumurilor de lux – întotdeauna cu respect pentru localnici și natură.

Explorați oferta extinsă de produse Guerlain – parfumuri ca Mon Guerlain, L’Homme Idéal și Aqua Allegoria, fondul de ten L’Essentiel Foundation, pudra bronzantă Terracotta sau emblematicele perle de pudră Météorites.

Rating GUERLAIN Aqua Allegoria Coconut Fizz