Gucci Guilty Intense Pour Hommeeau de toilette pentru bărbați

20×
Gucci Guilty Intense Pour Homme eau de toilette pentru bărbați
Gucci Guilty Intense Pour Homme eau de toilette pentru bărbați
Livrare gratuită
90 ml
290RON

Cod: GUC0092 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 24.09.2020
Ridicare personală
joi 24.09.2020

Descriere parfum Gucci Guilty Intense Pour Homme
Compoziție

Intensificați-vă magnetismul personal cu acest parfum carismatic. Apa de toaletă Gucci Intense Pour Homme completează perfect un bărbat modern, sigur pe sine și care adoră să fie în centrul atenției.  

  • un parfum intens, lemnos-aromatic
  • pentru un bărbat sigur pe sine, de o eleganță degajată
  • potrivit mai ales seara sau la ocazii deosebite

Compoziția parfumului:
Debutul parfumului este compus din lămâie răcoritoare și semințe calde de coriandru, cu accente îmbătătoare de lavandă. Inima este compusă din neroli și flori de portocal african, renumite pentru forța lor de seducție. Compoziția este clădită pe o bază de paciuli exotic, cu lemn de cedru de Virginia și ambră, care, împreună, conferă parfumului profunzime și intensitate.

Povestea parfumului:
Parfumul este o versiune mai intensă și cu atât mai seducătoare a apei de toaletă Guilty Pour Homme. Încercați fără ezitare compoziția sa perfect echilibrată, care va întoarce după dvs. capul tuturor femeilor din împrejur. Parfumul a fost lansat în anul 2011.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
lavanda, lamaie, coriandru
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
flori de portocal, extras din portocala amara
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
patchouli, cihlimbar, cedru
Grupe de parfumuri
chypre

Despre brand Gucci

Progresiv, inovator și creator de tendințe, brandul Gucci modelează lumea modei de aproape un secol. Produsele sale moderne și eclectice reprezintă punctul culminant al măiestriei italienești și sunt de neegalat prin calitatea și accentul pus pe detalii. 

Totul a început în 1921, când un bărbat discret, Guccio Gucci, a fondat un atelier de prelucrare a pieilor. Probabil că nu s-a gândit niciun moment că tocmai lansează o legendă a modei, care va cuceri lumea.

Astăzi, brandul Gucci a depășit de mult podiumurile de defilare, extinzându-și uimitoarea colecție cu alte accesorii de modă, precum și cu produse cosmetice și parfumuri. Printre cele mai cunoscute se numără parfumul aromatic pentru bărbați Gucci Guilty şi romanticul parfum floral pentru femei Gucci Bloom.

Conform viziunii actualului director de creație Alessandro Michele, brandul Gucci redefinește luxul pentru secolul al XXI-lea, consolidându-și poziția ca una dintre cele mai solicitate case de modă din lume.

Rating Gucci Guilty Intense Pour Homme