Gucci Guilty Intense Pour Hommeeau de toilette pentru bărbați

20×
Gucci Guilty Intense Pour Homme eau de toilette pentru bărbați
Gucci Guilty Intense Pour Homme eau de toilette pentru bărbați
90 ml
238RON

Cod: GUC0092 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
vineri 21.02.2020
Ridicare personală
vineri 21.02.2020
  • Descriere parfum
  • Despre brand
  • Rating

Descriere parfum Gucci Guilty Intense Pour Homme
Compoziție

Parfumul barbatesc Gucci Pour Homme Intense Guilty este destinat barbatilor care stiu ce doresc si fac tot posibilul pentru a-si atinge scopul.Parfumul simbolizeaza senzualitatea masculina, dorinta si pasiunea intensa.Parfumul Guilty Pour Homme Intense poate fi descris ca si un parfum foarte carismatic si provocativ.

Notele incipiente ale parfumului sunt date de acorduri luxiriante de lamaie, coriandru care se imbina cu notele intense de levanda. Inima pafrumului Gucci Pour Homme Intense Guilty este data de magia florilor de portocal neroli proaspat inflorite, iar baza calda si senzuala este data de chihlimbar, cedru şi patchouli. Acest parfum este destinat in special seductiei.

Compoziție

Note varf
lavanda, lamaie, coriandru
Note inima
flori de portocal, extras din portocala amara
Note baza
patchouli, cihlimbar, cedru
Grupe de parfumuri
chypre

Despre brand Gucci

Progresiv, inovator și creator de tendințe, brandul Gucci modelează lumea modei de aproape un secol. Produsele sale moderne și eclectice reprezintă punctul culminant al măiestriei italienești și sunt de neegalat prin calitatea și accentul pus pe detalii. 

Totul a început în 1921, când un bărbat discret, Guccio Gucci, a fondat un atelier de prelucrare a pieilor. Probabil că nu s-a gândit niciun moment că tocmai lansează o legendă a modei, care va cuceri lumea.

Astăzi, brandul Gucci a depășit de mult podiumurile de defilare, extinzându-și uimitoarea colecție cu alte accesorii de modă, precum și cu produse cosmetice și parfumuri. Printre cele mai cunoscute se numără parfumul aromatic pentru bărbați Gucci Guilty şi romanticul parfum floral pentru femei Gucci Bloom.

Conform viziunii actualului director de creație Alessandro Michele, brandul Gucci redefinește luxul pentru secolul al XXI-lea, consolidându-și poziția ca una dintre cele mai solicitate case de modă din lume.

Rating Gucci Guilty Intense Pour Homme