Gucci Guilty Pour Hommeeau de toilette pentru bărbați

17×
Gucci Guilty Pour Homme eau de toilette pentru bărbați
Gucci Guilty Pour Homme eau de toilette pentru bărbați
Livrare gratuită
150 ml
328RON

Cod: GUC1591 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
vineri 21.02.2020
Ridicare personală
vineri 21.02.2020
  • Descriere parfum
  • Despre brand
  • Rating

Descriere parfum Gucci Guilty Pour Homme
Compoziție

Apa de toaletă Gucci Guilty Pour Homme a fost creată pentru bărbatul care se dorește a fi memorabil. Pentru bărbatul care știe și obține ce vrea, se ghidează după regulile proprii și savurează fiecare zi ca și cum ar fi ultima.

  • un parfum citric aromatic, cu acorduri lemnoase
  • pentru bărbatul deosebit de carismatic
  • poate fi folosit în fiecare zi și în orice anotimp

Compoziția parfumului
Debutul parfumului împletește perfect prospețimea lămâii cu aroma lavandei. Inima radiază aroma florilor de portocal african, care îi conferă parfumului profunzimea și senzualitatea necesare. Întreaga compoziție este clădită pe o bază de paciuli intens, de lemn de cedru captivant și de vanilie dulce și delicată. Descoperă și tu acest cocteil sexy, care va deveni arma ta secretă de seducție!

Compoziție

Note varf
lavanda, lamaie
Note inima
flori de portocal
Note baza
virginia cedru, patchouli, vanilie
Grupe de parfumuri
lemnoase, aromatice

Despre brand Gucci

Progresiv, inovator și creator de tendințe, brandul Gucci modelează lumea modei de aproape un secol. Produsele sale moderne și eclectice reprezintă punctul culminant al măiestriei italienești și sunt de neegalat prin calitatea și accentul pus pe detalii. 

Totul a început în 1921, când un bărbat discret, Guccio Gucci, a fondat un atelier de prelucrare a pieilor. Probabil că nu s-a gândit niciun moment că tocmai lansează o legendă a modei, care va cuceri lumea.

Astăzi, brandul Gucci a depășit de mult podiumurile de defilare, extinzându-și uimitoarea colecție cu alte accesorii de modă, precum și cu produse cosmetice și parfumuri. Printre cele mai cunoscute se numără parfumul aromatic pentru bărbați Gucci Guilty şi romanticul parfum floral pentru femei Gucci Bloom.

Conform viziunii actualului director de creație Alessandro Michele, brandul Gucci redefinește luxul pentru secolul al XXI-lea, consolidându-și poziția ca una dintre cele mai solicitate case de modă din lume.

Rating Gucci Guilty Pour Homme