Gucci Guilty Pour Femme

eau de parfum pentru femei 90 ml

Gucci Guilty Pour Femme eau de parfum pentru femei 90 ml
Livrare gratuită
Noutăți
90 ml
549RON

Cod: GUC04391 | Mai mult de 20 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 21.05.2019
Ridicare personală
marți 21.05.2019
Gucci Guilty Pour Femme
90 ml | 549RON

Descriere parfum Gucci Guilty Pour Femme

Explorează-ți visele și dorințele cele mai secrete, cu apa de parfum Gucci Guilty Pour Femme, care este la fel de curajoasă și de imposibil de trecut cu vederea ca și femeia care îl folosește.

  • un parfum sexy, floral oriental
  • pentru o femeie cu personalitate puternică
  • excelent pentru zi, dar și la ocazii deosebite

Compoziția parfumului:
Notele de vârf combină sucul de mandarine și bergamota cu aroma seducătoare de piper roz. Notele din inimă sunt ca o simfonie îmbătătoare de liliac, cu trandafiri, violete și ulei de garoafe, care îți asigură o prezență imposibil de trecut cu vederea. Toate acordate pe aceeași gamă, grație notelor de bază, de ambră caldă și de paciuli intens.

Povestea parfumului
Parfumul Gucci Guilty Pour Femme, în flaconul cu accente aurii, a fost lansat în anul 2019. Este inspirat de o femeie absolut liberă, care-și trăiește viața din plin, fără a ține cont de convențiile sociale. Astfel se explică de ce campania publicitară, cu Lana Del Rey și Jared Leto în rolurile principale, a fost completată de motto-ul: #foreverguilty.

Compoziție

Note varf
bergamota, mandarina, piper roz
Note inima
garoafa, liliac, trandafir, violeta
Note baza
cihlimbar, patchouli
Grupe de parfumuri
florale, orientale

Despre brand Gucci

Parfumurile Gucci au deosebita calitate de a vă spori încrederea de sine cu cel puţin două grade. Sunt suficiente câteva picături, ca să vă gândiţi imediat: Acesta este parfumul meu! În ce constă magia numită Gucci? Să fie ascunsă poate în istoria de peste 100 de ani a firmei, în ascensiunea de la începuturi modeste la faimă? Sau poate în combinaţia subtilă de tradiţie şi modernism.
Naşterea brand-ului Gucci se datorează unui bărbat modest pe nume Guccio Gucci, care a deschis un magazin cu accesorii din piele pentru călărie. Probabil că nu şi-a dat seama că tocmai a dat numele unei legende a modei, care va captiva întreaga lume. Pentru moment, s-a mulţumit să fabrice din când în când genţi şi poşete şi, în rest, să-şi petreacă timpul mai degrabă la grajduri decât la prezentările de modă. Urmaşii lui au avut însă obiective mai ambiţioase şi, după moartea tatălui, cei trei fii s-au ocupat intens de construirea faimei Gucci. Într-atât au dezvoltat vânzările de accesorii de modă, încât printre cliente s-au numărat şi cele mai strălucitoare stele ale momentului, ca, de exemplu, Audrey Hepburn, Jackie Kennedy sau Grace Kelly. Micuţa firmă italiană de la început a devenit un gigant de talie mondială. Brand-ul s-a dezvoltat într-atât încât marca literelor G intersectate s-a regăsit pe ceasuri, ochelari de soare, îmbrăcăminte şi parfumuri.

Succesul brand-ului a fost însă scump plătit cu multe probleme personale şi perioade de regres financiar ale familiei Gucci, culminând în 1993 cu asasinarea ultimului moştenitor. Compania ajunge proprietatea firmei Investcorp, iar unul dintre directorii de creaţie devine celebrul Tom Ford. În prezent, marca Gucci este încredinţată designerului Frida Giannini , iar interesul în creştere al clienţilor o aduce din nou în lumina reflectoarelor.

Oferta parfumurilor Gucci este extinsă şi variată. Se remarcă prin lejeritatea tipic italiană, dar nu se fereşte de rafinament şi de dramă. Parfumurile, atât cele feminine, cât şi cele masculine, se străduiesc să evidenţieze unicitatea celui care le foloseşte - şi reuşeşte de minune. Printre parfumurile clasice se numără senzuala Eau de Parfum II. O compoziţie florală mai subtilă şi, în acelaşi timp, mai deosebită este gama Flora. Domnişoarele vor adora tinerescul şi energicul Rush 2. Tonuri aromatice discrete de bujori roz şi iasomie, pudrate provocator cu piper roz, sunt semnătura îndrăgitei Gucci Envy Me. Printre variantele bărbăteşti picante se află Gucci By Gucci Pour Homme. Şi seducătorul, provocatorul Gucci Guilty, are adepţii săi.

Nu vi s-a mai întâmplat de mult ca un străin să vă întrebe, fermecat, cu ce v-aţi parfumat? Încercaţi orice parfum Gucci şi v-aţi asigurat atenţia celor din jur. Gucci este o provocare pentru toţi cei care iubesc luxul şi unicitatea.

Rating Gucci Guilty Pour Femme

Adaugă o nouă recenzie

Acest produs nu are încă nicio evaluare, scrie-o tu pe prima!