Gucci Guilty Eau de Toilette pentru femei

22×
Gucci Guilty Eau de Toilette pentru femei
Gucci Guilty Eau de Toilette pentru femei
Livrare gratuită
75 ml
263RON

Cod: GUC0097 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 18.01.2021
Ridicare personală
luni 18.01.2021

Descriere parfum Gucci Guilty
Compoziție

Gucci Guilty este destinat femeii intense, îndrăznețe și independente, care gustă viața din toți porii și respectă doar propriile reguli.

  • un parfum senzual, floral-oriental
  • pentru femeia încrezătoare
  • ideal pentru zi, dar și la ocazii deosebite

Compoziția parfumului
Parfumul debutează cu înviorătoarea bergamotă, echilibrată de mandarina zemoasă și de lejera picanterie a piperului roz. Inima ascunde un cocteil bogat, de piersici, coacăze negre, liliac, garoafe și iasomie. Totul pe o bază de mosc alb senzual, cu paciuli exotic, ambră și vanilie dulce.

Povestea parfumului
Parfumul Guilty este asociat cu personalitatea femeilor puternice și individualiste, femei care trăiesc momentul și nu țin cont de părerile celor din jur. Parfumul, al cărui chip a devenit actrița Evan Rachel Wood, a fost lansat în anul 2010.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
bergamota, piper roz, mandarina
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
geranium, piersica, liliac, iasomie, coacaze negre
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
mosc alb, patchouli, cihlimbar, vanilie
Grupe de parfumuri
orientale, florale

Despre brand Gucci

Progresiv, inovator și creator de tendințe, brandul Gucci modelează lumea modei de aproape un secol. Produsele sale moderne și eclectice reprezintă punctul culminant al măiestriei italienești și sunt de neegalat prin calitatea și accentul pus pe detalii. 

Totul a început în 1921, când un bărbat discret, Guccio Gucci, a fondat un atelier de prelucrare a pieilor. Probabil că nu s-a gândit niciun moment că tocmai lansează o legendă a modei, care va cuceri lumea.

Astăzi, brandul Gucci a depășit de mult podiumurile de defilare, extinzându-și uimitoarea colecție cu alte accesorii de modă, precum și cu produse cosmetice și parfumuri. Printre cele mai cunoscute se numără parfumul aromatic pentru bărbați Gucci Guilty şi romanticul parfum floral pentru femei Gucci Bloom.

Conform viziunii actualului director de creație Alessandro Michele, brandul Gucci redefinește luxul pentru secolul al XXI-lea, consolidându-și poziția ca una dintre cele mai solicitate case de modă din lume.

Rating Gucci Guilty22