Gucci Flora Gorgeous Gardenia Eau de Toilette pentru femei

4×
Gucci Flora Gorgeous Gardenia Eau de Toilette pentru femei
Gucci Flora Gorgeous Gardenia Eau de Toilette pentru femei
Livrare gratuită
100 ml
283RON

283,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: GUC2153 | În stoc

Este posibil ca produsul să aibă alt ambalaj decât cel afișat.

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 20.04.2021
Ridicare personală
începând de mâine luni 19.04.2021

Descriere Gucci Flora Gorgeous Gardenia
Compoziție

Apa de toaletă Gucci Flora Gorgeous Gardenia celebrează frumusețea unică a femeilor, eleganța și grația lor naturală. Aduce femeilor un omagiu pentru toate provocările vieții, cărora le fac față cu succes – cu tonuri de fructe roșii delicioase și cu parfumul îmbătător al florilor albe de gardenie, pe o bază senzuală de acorduri lemnoase.

  • un parfum fresh, de flori și fructe
  • pentru o femeie elegantă, care gândește liber
  • potrivit pentru zi, mai ales pe vreme caldă

Compoziția parfumului
Debutează cu prospețimea dulce a combinației de pere coapte și fructe de pădure delicioase. La scurt timp, apare eleganta inimă florală, compusă din gardenie albă și plumeria. Compoziția este susținută de o bază de paciuli, datorită căreia parfumul devine feminin și foarte seducător.

Povestea parfumului
Parfumul Gucci Gorgeous Gardenia face parte din Colecția Garden Collection din 2012. Această gamă este construită în jurul a cinci flori, reprezentate pe legendara eșarfă de mătase Flora, proiectată de Vittorio Accornero în 1966 pentru Grace Kelly, prințesă de Monaco. Floarea gingașă de gardenie albă este una dintre ele.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
fructe de padure, para
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
gardenie, plumeria
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
patchouli
Grupe de parfumuri
de fructe, florale

Despre brand Gucci

Progresiv, inovator și creator de tendințe, brandul Gucci modelează lumea modei de aproape un secol. Produsele sale moderne și eclectice reprezintă punctul culminant al măiestriei italienești și sunt de neegalat prin calitatea și accentul pus pe detalii. 

Totul a început în 1921, când un bărbat discret, Guccio Gucci, a fondat un atelier de prelucrare a pieilor. Probabil că nu s-a gândit niciun moment că tocmai lansează o legendă a modei, care va cuceri lumea.

Astăzi, brandul Gucci a depășit de mult podiumurile de defilare, extinzându-și uimitoarea colecție cu alte accesorii de modă, precum și cu produse cosmetice și parfumuri. Printre cele mai cunoscute se numără parfumul aromatic pentru bărbați Gucci Guilty şi romanticul parfum floral pentru femei Gucci Bloom.

Conform viziunii actualului director de creație Alessandro Michele, brandul Gucci redefinește luxul pentru secolul al XXI-lea, consolidându-și poziția ca una dintre cele mai solicitate case de modă din lume.

Rating Gucci Flora Gorgeous Gardenia4