Gucci Envy Me

eau de toilette pentru femei 100 ml

Gucci Envy Me eau de toilette pentru femei 100 ml
Gucci Envy Me eau de toilette pentru femei 100 ml
Gucci Envy Me eau de toilette pentru femei 100 ml
100 ml
248RON

Cod: GUC0070 | Mai mult de 20 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimata pentru livrare:
joi, 18.10.2018
ridicare personală
joi, 18.10.2018
Gucci Envy Me
100 ml | 248RON

Descriere parfum Gucci Envy Me

Gucci Envy Me este parfumul irezistibil de mosc, pentru femei tinere și sexy. Parfumul aduce o experiență de lux, înviorează prin izvorul plăcerii și oferă o atracție magică. Combinația unică a esențelor aromate este creată special pentru femeile care vor să fie în centrul atenției.

Tonurile fin aromate de bujor și de iasomie sunt armonizate și condimentate provocator, cu piper roz. Această combinație jucăușă vă va provoca la dans și vă va încărca cu un spirit încrezător pozitiv. Inima acestui parfum este un amestec magistral, din esențele cele mai curate de fructe dulci și de ceai alb răcoritor. Baza parfumului este creată din lemn de santal și de tec. La finalul parfumului nu lipsește doza de mosc amețitor și senzual.

Apa de toaletă Envy Me a mărcii de renume Gucci vă va da un plus de încredere în sine și un sentiment minunat. Parfumul a fost lansat pe piață în anul 2004.

Compoziție

Note baza
lemn de santal, lemn de tec, mosc, tabac, tonka
Note inima
bujor, ceai alb, iasomie, litchi chinensis, mosc, rodie, trandafir
Note varf
ananas, bujor, frunze de coacaze negre, iasomie, mango, piersica, piper roz
Grupe de parfumuri
florale, verzi

Despre brand Gucci

Parfumurile Gucci au deosebita calitate de a vă spori încrederea de sine cu cel puţin două grade. Sunt suficiente câteva picături, ca să vă gândiţi imediat: Acesta este parfumul meu! În ce constă magia numită Gucci? Să fie ascunsă poate în istoria de peste 100 de ani a firmei, în ascensiunea de la începuturi modeste la faimă? Sau poate în combinaţia subtilă de tradiţie şi modernism.
Naşterea brand-ului Gucci se datorează unui bărbat modest pe nume Guccio Gucci, care a deschis un magazin cu accesorii din piele pentru călărie. Probabil că nu şi-a dat seama că tocmai a dat numele unei legende a modei, care va captiva întreaga lume. Pentru moment, s-a mulţumit să fabrice din când în când genţi şi poşete şi, în rest, să-şi petreacă timpul mai degrabă la grajduri decât la prezentările de modă. Urmaşii lui au avut însă obiective mai ambiţioase şi, după moartea tatălui, cei trei fii s-au ocupat intens de construirea faimei Gucci. Într-atât au dezvoltat vânzările de accesorii de modă, încât printre cliente s-au numărat şi cele mai strălucitoare stele ale momentului, ca, de exemplu, Audrey Hepburn, Jackie Kennedy sau Grace Kelly. Micuţa firmă italiană de la început a devenit un gigant de talie mondială. Brand-ul s-a dezvoltat într-atât încât marca literelor G intersectate s-a regăsit pe ceasuri, ochelari de soare, îmbrăcăminte şi parfumuri.

Succesul brand-ului a fost însă scump plătit cu multe probleme personale şi perioade de regres financiar ale familiei Gucci, culminând în 1993 cu asasinarea ultimului moştenitor. Compania ajunge proprietatea firmei Investcorp, iar unul dintre directorii de creaţie devine celebrul Tom Ford. În prezent, marca Gucci este încredinţată designerului Frida Giannini , iar interesul în creştere al clienţilor o aduce din nou în lumina reflectoarelor.

Oferta parfumurilor Gucci este extinsă şi variată. Se remarcă prin lejeritatea tipic italiană, dar nu se fereşte de rafinament şi de dramă. Parfumurile, atât cele feminine, cât şi cele masculine, se străduiesc să evidenţieze unicitatea celui care le foloseşte - şi reuşeşte de minune. Printre parfumurile clasice se numără senzuala Eau de Parfum II. O compoziţie florală mai subtilă şi, în acelaşi timp, mai deosebită este gama Flora. Domnişoarele vor adora tinerescul şi energicul Rush 2. Tonuri aromatice discrete de bujori roz şi iasomie, pudrate provocator cu piper roz, sunt semnătura îndrăgitei Gucci Envy Me. Printre variantele bărbăteşti picante se află Gucci By Gucci Pour Homme. Şi seducătorul, provocatorul Gucci Guilty, are adepţii săi.

Nu vi s-a mai întâmplat de mult ca un străin să vă întrebe, fermecat, cu ce v-aţi parfumat? Încercaţi orice parfum Gucci şi v-aţi asigurat atenţia celor din jur. Gucci este o provocare pentru toţi cei care iubesc luxul şi unicitatea.

 

Meniu