Gucci Gucci by Gucci Pour Homme Eau de Toilette pentru bărbați

20×
Gucci Gucci by Gucci Pour Homme Eau de Toilette pentru bărbați
Gucci Gucci by Gucci Pour Homme Eau de Toilette pentru bărbați
90 ml
240RON

266,67RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: GUC0011 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 26.04.2021
Ridicare personală
începând de mâine sâmbătă 24.04.2021

Descriere Gucci Gucci by Gucci Pour Homme
Compoziție

Sunteți un aventurier dornic de libertate. Ca legendarul James Dean, v-ați construit un stil propriu, de bun gust. Rămâneți irezistibil în orice situație, cu apa de toaletă Gucci by Gucci Pour Homme, care vă completează ideal farmecul masculin. 

  • un parfum lemnos atemporal, de tip chypre
  • pentru bărbatul modern și sigur pe el
  • potrivit pentru toată ziua, dar și la ocazii deosebite

Compoziția parfumului
Debutează revigorant, cu un acord citric de bergamotă, acompaniat de chiparos și de violete. În inima compoziției, tutunul intens masculin contrastează cu iasomia delicată. Baza compoziției combină note de elemi, de tămâie, de paciuli și de ambră, cu note virile de piele, care transformă parfumul într-o irezistibilă armă de seducție.

Povestea parfumului
Parfumul Gucci by Gucci Pour Homme a fost lansat în 2008. Chipul parfumului a devenit actorul James Franco, stilizat în rolul legendarului James Dean. Acesta simbolizează perfect bărbatul mereu stilat, dar în același timp degajat și cu spirit de aventură, căruia acest parfum îi vine ca turnat.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
bergamota, violeta, chiparos
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
tabac, iasomie
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
elemi, cihlimbar, olibanum, patchouli, piele
Grupe de parfumuri
chypre

Despre brand Gucci

Progresiv, inovator și creator de tendințe, brandul Gucci modelează lumea modei de aproape un secol. Produsele sale moderne și eclectice reprezintă punctul culminant al măiestriei italienești și sunt de neegalat prin calitatea și accentul pus pe detalii. 

Totul a început în 1921, când un bărbat discret, Guccio Gucci, a fondat un atelier de prelucrare a pieilor. Probabil că nu s-a gândit niciun moment că tocmai lansează o legendă a modei, care va cuceri lumea.

Astăzi, brandul Gucci a depășit de mult podiumurile de defilare, extinzându-și uimitoarea colecție cu alte accesorii de modă, precum și cu produse cosmetice și parfumuri. Printre cele mai cunoscute se numără parfumul aromatic pentru bărbați Gucci Guilty şi romanticul parfum floral pentru femei Gucci Bloom.

Conform viziunii actualului director de creație Alessandro Michele, brandul Gucci redefinește luxul pentru secolul al XXI-lea, consolidându-și poziția ca una dintre cele mai solicitate case de modă din lume.

Rating Gucci Gucci by Gucci Pour Homme20