Gucci Bloom Profumo di Fiori Eau de Parfum pentru femei

3×
Gucci Bloom Profumo di Fiori Eau de Parfum pentru femei
Gucci Bloom Profumo di Fiori Eau de Parfum pentru femei
Livrare gratuită
100 ml
402RON

402,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: GUC05330 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 20.04.2021
Ridicare personală
începând de mâine luni 19.04.2021

Descriere Gucci Bloom Profumo di Fiori
Compoziție

Ridicați capacul și lăsați-vă purtată într-un loc misterios, unde limitele realității se estompează. Apa de parfum pentru femei Gucci Bloom Profumo di Fiori vă arată o grădină fermecată, cu arome de vis, unde înflorește magia. Aici, cea care se dă cu acest parfum poate fi absolut ea însăși.

  • un parfum floral pur, într-un flacon galben ca mierea
  • celebrează bucuria femeii și îi intensifică aura naturală
  • un parfum ca un elixir luminos, datorită ingredientelor unice

Compoziția parfumului
Debutează cu aroma dulce și îmbătătoare a iasomiei, căreia, la scurt timp, i se adaugă esența amețitoare și captivantă a florilor albe de tuberoză. Aroma este îmbogățită în continuare de tonurile intense, florale și calde de ylang-ylang. Parfumul se estompează încet, pe un val de lemn de santal și de iris, cu note pure de mosc și de benzoin.

Povestea parfumului
Parfumul Gucci Bloom Profumo di Fiori a fost lansat în anul 2020, ca o invitație pentru fiecare femeie de a fi mândră de propria persoană și de a-și lăsa magia personală să înflorească. Directorul de creație Alessandro Michele și parfumierul Alberto Morillas au creat o poveste în jurul ideii de autenticitate și de libertate absolută a femeii.

Patru femei carismatice și fermecătoare întruchipează acest parfum luminos, în universul grădinii magice. Una dintre ele este cântăreața și compozitoarea Florence Welch, recunoscută pentru stilul ei vestimentar deosebit. Celelalte sunt actrița și regizoarea Anjelica Huston, designerul Susie Cave și fotomodelul Jodie Turner Smith.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
Jasmine (arab)
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
Ylang-Ylang, tuberoza, muguri de iasomie
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
lemn, stanjenel, benzoin, mosc, lemn de santal
Grupe de parfumuri
florale

Am scris despre Gucci Bloom Profumo di Fiori
Articole

Despre brand Gucci

Progresiv, inovator și creator de tendințe, brandul Gucci modelează lumea modei de aproape un secol. Produsele sale moderne și eclectice reprezintă punctul culminant al măiestriei italienești și sunt de neegalat prin calitatea și accentul pus pe detalii. 

Totul a început în 1921, când un bărbat discret, Guccio Gucci, a fondat un atelier de prelucrare a pieilor. Probabil că nu s-a gândit niciun moment că tocmai lansează o legendă a modei, care va cuceri lumea.

Astăzi, brandul Gucci a depășit de mult podiumurile de defilare, extinzându-și uimitoarea colecție cu alte accesorii de modă, precum și cu produse cosmetice și parfumuri. Printre cele mai cunoscute se numără parfumul aromatic pentru bărbați Gucci Guilty şi romanticul parfum floral pentru femei Gucci Bloom.

Conform viziunii actualului director de creație Alessandro Michele, brandul Gucci redefinește luxul pentru secolul al XXI-lea, consolidându-și poziția ca una dintre cele mai solicitate case de modă din lume.

Rating Gucci Bloom Profumo di Fiori3