Golddachs Finest Badger pamatuf pentru ras din par de bursuc

Golddachs Finest Badger pamatuf pentru ras din par de bursuc
Golddachs Finest Badger pamatuf pentru ras din par de bursuc
pamatuf pentru ras din par de bursuc
179RON

Cod: GLD00134 | 1 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine joi 21.01.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descrierea produsului Golddachs Finest Badger

Bărbieritul clasic este din ce în ce mai popular. Produsul Golddachs Finest Badger este de nelipsit din echipamentul cosmetic propriu.

Caracteristici:

  • produs pentru bărbierit, cu spumare perfectă
  • peri naturali
  • ajută la obținerea unui bărbierit neted și precis

Cum se utilizează:
Pămătuful se înmoaie în apă fierbinte, se adaugă, cu mișcări circulare, săpunul de ras, se spumează și se aplică pe față.

Despre brand Golddachs

Brandul german Golddachs oferă produse premium pentru bărbieritul umed, care îi mulțumesc chiar și pe cei mai exigenți bărbați. Designul modern, funcționalitatea și calitatea materialelor sunt caracteristice produselor Golddachs. Gama de produse include o ofertă largă de seturi de bărbierit elegante, care cuprind toate cele necesare pentru un bărbierit perfect.

Rețeta unică a săpunului de bărbierit Golddachs creează o spumă cremoasă extraordinară, care, în combinație cu perii de bursuc ai pămătufului și cu briciul din oțel nemțesc, asigură un bărbierit deosebit de minuțios și de durabil, fără iritare. Asortimentul Golddachs cuprinde, de asemenea, produse cosmetice pentru întreținerea bărbii și a mustății. Cu produsele Golddachs, bărbieritul zilnic și îngrijirea bărbii se transformă într-o procedură de wellness cât se poate de plăcută.

Rating Golddachs Finest Badger