GivenchyEaudemoiselle de Givenchy Eau Florale Eau de Toilette pentru femei

2×
Givenchy Eaudemoiselle de Givenchy Eau Florale Eau de Toilette pentru femei
Givenchy Eaudemoiselle de Givenchy Eau Florale Eau de Toilette pentru femei
Livrare gratuită
Economisiți
490RON

Economisiți 34%
100 ml
319RON

319,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: GIV3389 | Mai mult de 5 buc. în stoc

Este posibil ca produsul să aibă alt ambalaj decât cel afișat.

1
Un cadou pentru tine
La achiziția produselor Givenchy de peste 290 RON primiți cadou un mini spray de călătorie pentru femei Givenchy L’Interdit la 12,5 ml sau o geantă pentru cosmetice.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine luni 27.09.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Givenchy Eaudemoiselle de Givenchy Eau Florale
Compoziție

Savurați încântarea inspirată de muză într-un suflet de poet. Ridicați doar capacul flaconului și apa de toaletă pentru femei Givenchy Eaudemoiselle de Givenchy Eau Florale se ocupă de restul. Lăsați-vă în voia parfumului care întruchipează perfecțiunea frumuseții și a grației feminine. Vă veți îndrăgosti de el, dvs. și toți cei din jur.

  • un parfum romantic, de flori și fructe
  • accentuează grația celei care-l folosește
  • iese în evidență, mai ales primăvara și vara

Compoziția parfumului
Această compoziție fresh vă câștigă prin simplitatea sa rafinată. Se bazează pe trei tonuri parfumate, care se succed și se conectează într-o armonie perfectă. Primul este para dulce, urmată de trandafirul sălbatic. Combinația de tonuri lemnoase cu aroma curată și pudrată a moscului vă însoțește mai ales la final, când parfumul se estompează.

Povestea parfumului
Pentru toate femeile și fetele cărora le place să fie ele însele, a fost creat parfumul Givenchy Eaudemoiselle de Givenchy Eau Florale, care le aduce bucurii din anul 2012.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
para
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
trandafir sălbatic
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
lemn de culoare deschisă, mosc
Grupe de parfumuri
de fructe, florale

Despre brand Givenchy

Creații de modă luxoase, cosmetice de calitate și parfumuri memorabile. Acesta este brandul francez Givenchy, care omagiază moda și frumusețea de mai bine de 60 de ani. Încurajează clienții să își găsească un stil propriu inconfundabil și să fie ei înșiși.

Povestea brandului Givenchy a început să se scrie la Paris, în anul 1952, când creatorul Hubert de Givenchy a fondat casa de modă care îi poartă numele. În 1953, Hubert de Givenchy a întâlnit-o pe Audrey Hepburn, cu care a demarat o strânsă colaborare. Pentru uimitoarea Audrey, considerată muza lui, Givenchy a creat costume pentru filme și uimitoare ținute de gală, pentru diverse evenimente.

În anul 1957, Givenchy a lansat parfumul L'Interdit, creat chiar pentru fermecătoarea actriță. Așa a fost fondată societatea Parfums Givenchy. Au urmat și alte parfumuri de neuitat, iar, în 1989, brandul Givenchy și-a extins portofoliul și cu produse cosmetice.

Pe lângă legendarul Givenchy L'Interdit, reinterpretat între timp în forma modernă a unei creații florale uluitoare, sunt foarte populare Givenchy Irrésistible și Givenchy Gentleman.

Parfumurile Givenchy sunt atemporale, evidențiază personalitatea care le folosește și creează o semnătură olfactivă unică, datorită căreia toată lumea vă va recunoaște și vă va ține minte.

Rating Givenchy Eaudemoiselle de Givenchy Eau Florale2