Givenchy Dahlia Divin Le Nectar de Parfum Eau de Parfum pentru femei

7×
Givenchy Dahlia Divin Le Nectar de Parfum Eau de Parfum pentru femei
Givenchy Dahlia Divin Le Nectar de Parfum Eau de Parfum pentru femei
30 ml
214RON

713RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: GIV3985 | 5 de buc. în stoc

Este posibil ca produsul să aibă alt ambalaj decât cel afișat.

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 01.03.2021
Ridicare personală
începând de mâine duminică 28.02.2021

Descriere parfum Givenchy Dahlia Divin Le Nectar de Parfum
Compoziție

Savurați senzația de a fi o zeiță pe culmile abilităților sale, bucurați-vă de atingerea blândă a căldurii pe piele și de șoapta brizei parfumate. Apa de parfum pentru femei Givenchy Dahlia Divin Le Nectar De Parfum le are pe toate. Cedați feminității senzuale, la cel mai frumos moment al său: zenitul.

  • un parfum floral
  • pentru femeile care vor să se simtă divin
  • transformă orice ocazie obișnuită într-una magică

Compoziția parfumului
Luxosul parfum amestecă trei ingrediente fermecătoare, cu un rezultat profund rafinat. Vârful cu esența romantică a florilor de mimoză continuă cu acordurile de trandafir și de iasomie gingașă, a căror lejeritate este echilibrată de tonurile pământii, de lemn de santal prețios și de boabe de tonka dulci și calde.

Povestea parfumului
Parfumul Givenchy Dahlia Divin Le Nectar De Parfum, care vă intensifică și mai mult aura feminină, a fost lansat în 2016, pe fondul succeselor parfumurilor din colecția Dahlia Divin. Bogat și radiant, parfumul reflectă dunele de nisip nesfârșite, caracterul său fiind subliniat și de flaconul în nuanțe aurii.

Gâtul flaconului este decorat cu fir de aur, iar în capacul transparent strălucesc frunze mici de aur. Givenchy Dahlia Divin Le Nectar De Parfum va decora cu stil măsuța de toaletă a unei lady.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
mimoza
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
Jasmine (arab), trandafir
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
lemn de santal, tonka
Grupe de parfumuri
florale, gurmand

Despre brand Givenchy

Creații de modă luxoase, cosmetice de calitate și parfumuri memorabile. Acesta este brandul francez Givenchy, care omagiază moda și frumusețea de mai bine de 60 de ani. Încurajează clienții să își găsească un stil propriu inconfundabil și să fie ei înșiși.

Povestea brandului Givenchy a început să se scrie la Paris, în anul 1952, când creatorul Hubert de Givenchy a fondat casa de modă care îi poartă numele. În 1953, Hubert de Givenchy a întâlnit-o pe Audrey Hepburn, cu care a demarat o strânsă colaborare. Pentru uimitoarea Audrey, considerată muza lui, Givenchy a creat costume pentru filme și uimitoare ținute de gală, pentru diverse evenimente.

În anul 1957, Givenchy a lansat parfumul L'Interdit, creat chiar pentru fermecătoarea actriță. Așa a fost fondată societatea Parfums Givenchy. Au urmat și alte parfumuri de neuitat, iar, în 1989, brandul Givenchy și-a extins portofoliul și cu produse cosmetice.

Pe lângă legendarul Givenchy L'Interdit, reinterpretat între timp în forma modernă a unei creații florale uluitoare, sunt foarte populare Givenchy Irrésistible și Givenchy Gentleman.

Parfumurile Givenchy sunt atemporale, evidențiază personalitatea care le folosește și creează o semnătură olfactivă unică, datorită căreia toată lumea vă va recunoaște și vă va ține minte.

Rating Givenchy Dahlia Divin Le Nectar de Parfum7