Givenchy Ange ou Démon Le Secret (2014)eau de parfum pentru femei

22×
Givenchy Ange ou Démon  Le Secret (2014) eau de parfum pentru femei
Givenchy Ange ou Démon  Le Secret (2014) eau de parfum pentru femei
Promoție
Livrare gratuită
100 ml
235RON

Cod: GIV0055 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
vineri 03.04.2020

Descriere parfum Givenchy Ange ou Démon Le Secret (2014)
Compoziție

Apa de parfum pentru femei Givenchy Ange ou Démon Le Secret a apărut în zona de mister dintre lumină și umbră. Aici are loc jocul captivant al seducției, la care puteți participa cu acest parfum catifelat ca o mângâiere. Lăsați-vă vrăjită de tonurile blânde de merișoare dulci, combinate cu prospețimea frunzelor de ceai într-o aură de senzualitate și de eleganță.

  • un parfum floral
  • potrivit pentru iubitoarele parfumurilor discrete
  • poate fi folosit zilnic

Compoziția parfumului
Debutează cu o explozie de merișoare roșii și lămâie italiană, urmată de acorduri de ceai verde și de iasomie îmbătătoare. Experiența olfactivă se încheie cu paciuli pământiu, mosc alb, lemn ambrat și vanilie. Acestea formează notele de bază, care persistă până la final.

Povestea parfumului
Parfumul Givenchy Ange ou Démon Le Secret se bucură de lumina reflectoarelor predecesorului său, emblematicul Ange ou Démon din anul 2006. Flaconul se distinge prin tonurile de roz pastel, care îi conferă un design unic și elegant.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
ceai, lamaie, afine
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
Jasmine (arab), bujor, nufar
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
mosc alb, patchouli
Grupe de parfumuri
florale

Despre brand Givenchy

Brandul Givenchy combină eleganța franceză cu șarmul american. Apărut în 1952, poartă numele fondatorului său, Hubert de Givenchy. Acest aristocrat francez și-a început cariera efectuând stagii în casele Dior și Piguet și visând la propria casă de modă.

Visul i s-a împlinit curând și, astfel, Givenchy s-a putut mândri că îmbracă familiile Guinness și Kennedy, precum și pe Audrey Hepburn. Legendara actriță, cea mai celebră clientă a sa, a jucat și rolul de muză pentru primul parfum Givenchy. Astăzi, brandul se poate mândri cu peste 60 de ani de succes, atât în domeniul modei, cât și în cel al parfumurilor.

Parfumurile Givenchy pentru femei împletesc eleganța și stilul cu un anumit tupeu cochet, ca în cazul legendarului Givenchy Very Irrésistible. Parfumurile bărbătești personifică gentlemanul modern, nume folosit și de cea mai celebră loțiune după ras a brandului. Emblematice sunt și cosmeticele decorative Givenchy sau produsele de îngrijire a tenului.

Rating Givenchy Ange ou Démon Le Secret (2014)