Gillette Mach3 Sensitive rezerva Lamaati

Gillette Mach3 Sensitive rezerva Lama 8 bucati
Gillette Mach3 Sensitive rezerva Lama 8 bucati
8 buc

Cod: GIL02768 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
Cumpărați parfumuri de minim 230 RON și vă puteți alege gratuit în coșul de cumpărături un Discovery Box de lux cu eșantioane de TOP din parfumurile bestseller. Vă întrebați ce parfumuri veți găsi în el? Descoperiți-le aici
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine

Descriere Gillette Mach3 Sensitive

Bărbieritul trebuie să se adapteze perfect tuturor tipurilor de forme masculine ale feței! Lamele de rezervă Gillette Mach3 Sensitive au fost concepute special pentru cei cu pielea sensibilă. Fiecare cap are o suprafață specială indentată, SkinGuard, care va pregăti barba și pielea dvs. pentru bărbierit.

Cele trei lame ascuțite vor îndepărta barba, iar banda de hidratare va calma instantaneu pielea. Datorită acesteia, riscul de iritații și de roșeață se reduce la minim. Cu lamele de rezervă Gillette Mach3 Sensitive, niciodată nu a fost mai ușor să vă bărbieriți pielea sensibilă!

Caracteristici:

  • cele trei lame, mai tari decât oțelul, vă vor oferi un bărbierit perfect și delicat
  • banda de hidratare suplimentară ușurează alunecarea aparatului și previne iritația
  • microlamele protectoare SkinGuard întind pielea și pregătesc fața pentru bărbierit
  • un cap flexibil rezistă până la 15 bărbieriri
  • compatibile cu toate aparatele de ras Gillette Mach3

Mod de utilizare:
Puneți lama de rezervă pe mânerul aparatului de ras Gillette Mach3 și fixați-o. Pentru cele mai bune rezultate, schimbați capul aproximativ în fiecare lună. A se folosi împreună cu gel sau spumă de ras.

Despre brand Gillette

Cosmetica Gillette | Gillette se concentrează pe producția cosmeticelor pentru bărbierit și aparatelor de ras de înaltă calitate. Compania a fost fondată în 1895 de către King Camp și, încă de la început, s-a axat pe realizarea aparatului de ras perfect.
Sloganul firmei este „Perfect Bărbătesc“, dar produce şi cosmetice și aparate de ras pentru femei. Sistemul Mach3 asigură un ras perfect dintr-o singură trecere, iar Fusion bărbierește și locurile greu accesibile, datorită celor 5 lame de ras și a unei lame de aliniere. Colecția Gillette Venus este destinată în exclusivitate femeilor. Puteți fi sigură de o piele netedă și mătăsoasă.

Rating Gillette Mach3 Sensitive