FOREO Issa™ periuță de dinți sonică, revoluționară

FOREO Issa™ periuță de dinți sonică, revoluționară
FOREO Issa™ periuță de dinți sonică, revoluționară
Cool Black

Cod: FOR0028 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
Cumpărați dispozitive FOREO și primiți cadou o sticlă pentru apă și o bentiță pentru păr.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine

Descriere FOREO Issa™
Caracteristici

Descriere:
FOREO prezintă cea mai modernă periuță de dinți electrică. ISSA™ vă va oferi un zâmbet mai strălucitor decât a fost vreodată înainte. Tehnologia unică Sonic Pulse, în combinație cu un design unic, îndepărtează perfect placa și petele dentare și, de asemenea, previne formarea tartrului și a cariilor. Periuța de dinți ISSA™ este ideală pentru gingii și dinți sensibili. Firele de păr fine, din silicon asigură un masaj ușor al gingiilor, evită iritarea acestora și nu atacă smalțul dinților.

Periuța de dinți ISSA™ creează până la 11.000 de pulsații de mare intensitate, pe minut. Asigură o curățare eficientă și neagresivă a dinților și a gingiilor. Este fabricată din silicon fin, cu uscare rapidă și neporos, care permite formarea unui număr de bacterii cu 10.000 mai mic, față de o periuță de dinți clasică, din nailon.

Periuța de dinți ISSA™ are un design ergonomic, un temporizator încorporat, este absolut rezistentă la apă, dar ușor și simplu de transportat. O încărcare completă a periuței permite până la 365 de folosiri, iar capul trebuie înlocuit o dată pe an. Periuța de dinți FOREO ISSA™ este oferită în câteva variante de culori, ca să vă alegeți culoarea proprie.

Efecte:

  • îndepărtarea plăcii dentare
  • prevenirea apariției tartrului și a cariilor dentare
  • protejarea dinților și a gingiilor sensibile
  • facilitarea îndepărtării petelor dentare
  • masarea neagresivă a gingiilor

Mod de folosire:
Aplicați pasta dvs. de dinți preferată pe periuța FOREO ISSA™ și porniți aparatul. Efectuați curățarea dinților, la fel ca în cazul periuței manuale, timp de două minute. Clătiți gura cu apă. În cazul în care este necesar, folosiți ulterior accesoriul pentru curățarea limbii.

Caracteristici

Tipul de alimentare
incarcator cu suport

Despre brand FOREO

FOREO aduce un nou standard de frumusețe și sănătate, în domeniul îngrijirii tenului. Filozofia brandului se bazează pe convingerea că cine simte bine, arată la fel de bine. Ingeniosul sistem pentru curățarea tenului FOREO LUNA™, dezvoltat de compania suedeză în anul 2013, permite trăirea acestui frumos crez.

Periile de curățare Sonic FOREO sunt fabricate din silicon hipoalergenic neporos, care asigură o igienizare înaltă. Cele peste 8 mii de impulsuri sonice pe minut și designul unic sunt garanția unei curățări profunde și delicate. Cu fiecare utilizare, fața ta va fi mai curată, mai netedă și mai radioasă.

Poți alege dintr-o gamă largă de produse. Versiunea de bază FOREO LUNA este completată de FOREO LUNA 2, cu efect anti-îmbătrânire, de compacta FOREO LUNA mini 2 sau de versiunea LUNA play, cea mai mică, pentru călătorii. Populară este și periuța de dinți FOREO ISSA, ca și accesoriul FOREO IRIS, pentru zona din jurul ochilor.

Produsele FOREO sunt adecvate pentru diferite tipuri de piele și sunt disponibile în multe culori, precum și în variante jucăușe. Alege-l și tu pe al tău!

Rating FOREO Issa™