Treci la conținutul principal

O RUTINĂ DE ÎNFRUMUSEȚARE ÎN 3 PAȘI CU FOREO

Pasul 1: Curățarea tenului în doar UN MINUT

Nu toți supereroii au pelerină – unii sunt confecționați din silicon și înarmați cu pulsații T-Sonice. Litera „T" din cuvântul „T-Sonic" vine de la transdermal, ceea ce înseamnă că pulsațiile străbat straturile epidermei, stimulând circulația sanguină și aducând oxigenul la suprafața pielii, eliberând-o totodată de impuritățile depuse adânc în pori. Din perspectiva unei bune rutine de îngrijire a pielii, exfolierea este foarte importantă, dar, din păcate, poate fi dăunătoare unui ten prea delicat și problematic. Din acest motiv, dispozitivul LUNA, de la FOREO dispune de peri moi de silicon, care garantează o curățare temeinică, dar extrem de blândă, ce nu perturbă bariera cutanată. În plus, îndepărtează până la 99,5 % dintre toxinele și impuritățile acumulate, cum ar fi resturile de machiaj, sebumul în exces și celulele epiteliale moarte. Și asta nu e totul!

 

Spatele periei LUNA 3 dispune de un regim de masaj pentru fermitate, pentru un ten ferm, moale și luminos, datorită pulsațiilor cu intensitate ridicată și scăzută. Vă vine să credeți că aveți nevoie de un singur minut pentru a vă curăța tenul?! Desigur, puteți alege un timp de curățare mai lung, în setările disponibile în aplicație.

întregul text ascundeți textul

Pasul 2: TREI MINUTE DE ANTRENAMENT AL MUȘCHILOR FACIALI

Avem în total 43 de mușchi faciali și 26 de mușchi ai gâtului. Vestea bună este că și această parte a epidermei noastre poate fi consolidată și tonificată prin exerciții fizice regulate. Dar să nu vă faceți griji legate de dureri! FOREO BEAR este un dispozitiv drăguț de mână cu microcurenți pentru fermitate facială, care vă va întineri tenul și va reduce vizibilitatea liniilor fine în doar 3 minute de utilizare zilnică. BEARcombină tehnologia de microcurenți cu impulsuri T-Sonic pentru a vă întări și ilumina fața și a-i accentua contururile. Spre deosebire de alte produse similare, BEAR are un sistem patentat anti-șocuri, ceea ce îl face cel mai sigur dispozitiv de microcurenți de pe piață! Vă dăm o singură avertizare: atenție, puteți deveni dependenți de el!

Pasul 3: 2 MINUTE DE TRATAMENT FACIAL SUPERACCELERAT

UFO 2 este un dispozitiv smart-tech care insuflă viață și energie nu doar pielii, ci și minții dvs. Acest dispozitiv puternic combină patru tehnologii de ultimă oră, care formează cadrul perfect pentru o rutină beauty completă, în doar 6 minute. Terapia cu lumină LED dispune de 8 lumini diferite, fiecare dintre ele fiind la fel de puternică. De exemplu, lumina violetă conferă strălucire tenului, lumina albastră elimină imperfecțiunile, iar lumina galbenă reduce inflamația. Aparatul include, de asemenea, termoterapie, crioterapie și renumitele pulsații T-Sonic, care oferă un rezultat profesional, în doar 2 minute. FOREO oferă mai mult de zece măști faciale inteligente, cu ingrediente active care pot fi utilizate împreună cu UFO 2. Măștile cu activare UFO îmbunătățesc hidratarea pielii cu 125 %, în doar 90 de secunde, iar efectul durează până la 6 ore. În plus, UFO 2 atenuează considerabil aspectul ridurilor în doar 7 zile