Filorga Hydra Fillermasca faciala hidratanta cu acid hialuronic

Filorga Hydra Filler masca faciala hidratanta cu acid hialuronic
Filorga Hydra Filler masca faciala hidratanta cu acid hialuronic
Livrare gratuită
Economisiți
571RON

Economisiți 30%
400RON
multipack 12 x 23 g
Cod: FIL1642 | În stoc
1
Coletăria
marți 29.09.2020
Ridicare personală
miercuri 30.09.2020

Descrierea produsului Filorga Hydra Filler
Caracteristici

Masca pentru față cu acid hialuronic Filorga Medi-Cosmetique Hydra-Filler hrănește pielea și echilibrează nivelul hidratării acesteia

Caracteristici:

  • oferă pielii hidratarea necesară
  • răcorește și întinde ușor pielea
  • lasă pielea luminoasă și strălucitoare

Compoziție:

  • acid hialuronic și complex NMF – efect de hidratare intensă
  • aloe vera – redă pielii strălucirea

Mod de aplicare:
Se aplică masca pe tenul perfect curat și se lasă să acționeze 15 minute. Apoi se îndepărtează cu atenție, iar resturile de produs se tapotează în piele cu vârfurile degetelor.

Caracteristici

Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
Efect
Hidratare, iluminare, lifting
Substanțe active
acid hialuronic, aloe vera

Despre brand Filorga

Brandul francez Filorga este specialist în cosmetica anti-îmbătrânire, expertiza sa datând din anii ‘70 ai secolului trecut. Atunci, Dr. Tordjman și-a început cercetările în domeniul anti-îmbătrânirii. Brandul a patentat tehnologia NCTF® - o soluție care încetinește procesul îmbătrânirii și corectează imperfecțiunile deja apărute. Produsele au fost dezvoltate mai întâi de laboratoarele Filorga. Exfoliatoarele din acizi de fructe, mezoterapia și injecțiile cu acid hialuronic au înregistrat un imens succes, printre profesioniștii în dermatologie și cei în medicină estetică.

Inspirat de succesele sale în tratamentele profesionale, Filorga a lansat, în anul 2007, primul său produs pentru uz la domiciliu. Colecția Medi-Cosmetique® oferă soluții neinvazive, dar cu rezultate excelente. Eficiența cremei Filorga Time Filler sau a măștii Meso Mask poate fi testată și acasă, fără a fi necesară o vizită la clinică. Cosmeticele Filorga estompează ridurile și redau pielii strălucirea, densitatea și fermitatea, pielea devenind mai frumoasă, fără imperfecțiuni și fără simptome de îmbătrânire.

Rating Filorga Hydra Filler