Skip to main content

FacEvolutionHairplus set cadou (pentru a sprijini cresterea genelor)

FacEvolution Hairplus set cadou (pentru a sprijini cresterea genelor)
FacEvolution Hairplus set cadou (pentru a sprijini cresterea genelor)
Nou
Livrare gratuită
433RON

În stoc | 433,00RON / 1 buc., incl. TVA | Cod: FAE02855

Hairplus ser pentru stimularea a genelor si a sprancenelor 4,5 ml + Hairplus ser pentru stimularea a genelor si a sprancenelor 2 ml

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine vineri 28.01.2022
Ridicare personală
începând de astăzi

Genele frumoase și intense sunt baza oricărui machiaj reușit. Baza de machiaj pentru gene FacEvolution Hairplus piaptănă și separă cu precizie fiecare geană, pregătind-o pentru aplicarea rimelului preferat, care, astfel, iese și mai mult în evidență.

Setul conține:

  • Hairplus ser pentru stimularea a genelor si a sprancenelor 4,5 ml
  • Hairplus ser pentru stimularea a genelor si a sprancenelor 2 ml

Caracteristici:

  • promovează și accelerează creșterea genelor
  • fortifică și hrănește genele
  • asigură o densitate mai mare
  • îngrijește și sprâncenele

Cum se utilizează:
Se aplică pe linia genelor superioare și inferioare. Se va evita contactul direct cu ochii. Se utilizează 1x pe zi, de preferință înainte de culcare.

Caracteristici

Tipuri de seturi
set cadou

Brandul cosmetic FacEvolution se adresează femeilor şi frumuseţii lor. Dacă sunteţi în căutarea unor gene mai lungi, unor buze mai pline sau a unui păr mai des şi mai voluminos, atunci produsele FacEvolution sunt exact ceea ce vă trebuie!
Firma FacEvolution a fost înfiinţată în anul 2005, la Salzburg, cu scopul de a le oferi femeilor produse cosmetice inovatoare şi de calitate, care îşi îndeplinesc cu adevărat promisiunile. Cosmetice FacEvolution conţin ingrediente naturale unice, care au rezultate de lungă durată. Efectele cosmeticelor FacEvolution au fost, de asemenea, confirmate prin studii clinice extinse.
În oferta brandului FacEvolution mai găsiţi ser pentru creşterea genelor şi a sprâncenelor, ruj cu efect de mărire a buzelor, suplimente pentru creşterea părului şi întărirea rădăcinilor, loţiune tonică pentru păr deteriorat, precum şi alte produse unice pentru frumuseţea dumneavoastră! Cu produsele FacEvolution puteţi obţine foarte uşor o frumuseţe naturală, fără intervenţii medicale, recăpătându-vă astfel încrederea de sine!