FacEvolutionHairplus mascara pentru volum și alungire

FacEvolution Hairplus mascara pentru volum și alungire
FacEvolution Hairplus mascara pentru volum și alungire
Economisiți
131RON

Economisiți 9%
6 ml
118RON

3 de buc. în stoc | 1.966,67RON / 100 ml, incl. TVA | Cod: FAE02788
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 26.01.2022
Ridicare personală
începând de mâine marți 25.01.2022

Conferiți genelor un volum uimitor, cum nu au mai văzut niciodată. Cu rimelul revoluționar, pentru alungirea și îndesirea genelor, FacEvolution Hairplus, veți avea gene cu volum XXL. În plus, le alungește vizibil și este dovedit că serul de creștere Hairplus conținut în formulă le maximizează creșterea. 

Caracteristici:

  • creează gene voluminoase
  • alungește genele
  • favorizează procesul și viteza creșterii genelor
  • conferă genelor o culoare intensă

Ingrediente:

  • ser Hairplus și bio peptide - favorizează creșterea rapidă a genelor
  • acid hialuronic - creează gene fine și suple

Aplicare:
Plasați peria la rădăcina genelor și periați-le până la vârfuri.

Caracteristici

Culoare
negru
Tipuri de mascara
pentru alungire, pentru volum

Brandul cosmetic FacEvolution se adresează femeilor şi frumuseţii lor. Dacă sunteţi în căutarea unor gene mai lungi, unor buze mai pline sau a unui păr mai des şi mai voluminos, atunci produsele FacEvolution sunt exact ceea ce vă trebuie!
Firma FacEvolution a fost înfiinţată în anul 2005, la Salzburg, cu scopul de a le oferi femeilor produse cosmetice inovatoare şi de calitate, care îşi îndeplinesc cu adevărat promisiunile. Cosmetice FacEvolution conţin ingrediente naturale unice, care au rezultate de lungă durată. Efectele cosmeticelor FacEvolution au fost, de asemenea, confirmate prin studii clinice extinse.
În oferta brandului FacEvolution mai găsiţi ser pentru creşterea genelor şi a sprâncenelor, ruj cu efect de mărire a buzelor, suplimente pentru creşterea părului şi întărirea rădăcinilor, loţiune tonică pentru păr deteriorat, precum şi alte produse unice pentru frumuseţea dumneavoastră! Cu produsele FacEvolution puteţi obţine foarte uşor o frumuseţe naturală, fără intervenţii medicale, recăpătându-vă astfel încrederea de sine!