Treci la conținutul principal

Rutina de machiaj

Rareori se poate lăuda cineva cu un ten impecabil „de la natură“. Majoritatea dintre noi se confruntă cu diverse tipuri de imperfecțiuni ale pielii, ceea ce este absolut normal. Dacă doriți să vă simțiți mai bine și să vă ajutați tenul să arate perfect, vă sfătuim noi ce și cum.
În plus, profitați de reducerea de 15 % la cosmetice decorative, pentru rutina de machiaj prezentată.

Pasul 1.: Îngrijire și netezire

Înainte de a acoperi orice zonă a feței, trebuie să hidratați tenul și să-i catifelați textura. Ambele pot fi realizate folosind o bază de machiaj. Orice fond de ten aplicați peste bază va arăta mult mai bine, nu se va acumula în riduri și va rezista mai mult.

Pasul 2.: Acoperire și uniformizare

Pentru ca fondul de ten ales să vi se potrivească, gândiți-vă la opacitatea dorită, la nuanța și la tipul tenului dvs. Fondurile de ten lichide sunt foarte versatile, convin aproape oricui, iar oferta este cu adevărat bogată. Investigați și fondurile de ten apoase, compacte sau de tip spumă (ideale pentru tenul gras) sau un fond de ten în baton (pentru o acoperire mai opacă).

Pasul 3.: Matifiere sau iluminare?

Chiar dacă tendința momentului este glow skin, tenul gras sau mixt necesită ca zona T să fie pudrată, ideal cu o pudră pulbere fină. Astfel machiajul dvs. va arăta excelent mult mai mult timp. Pentru înviorarea machiajului peste zi, e bine să aveți în poșetă o pudră compactă. Aveți tenul mai degrabă uscat? Atunci dați prioritate pudrelor cu un ușor efect de iluminare. Iar, dacă nu doriți să schimbați nuanța fondului de ten, alegeți o pudră transparentă.

Pasul 4.: Persistență infinită

Știați că spray-ul fixator poate prelungi persistența machiajului dvs. cu mai multe ore? Astfel puteți fi sigură că tenul va arăta impecabil întreaga zi de lucru sau toată noaptea de petrecere, chiar dacă dansați până dimineața. În plus, conferă tenului hidratare, protecție și iluminare sau, după caz, o matifiere discretă.

Toate aceste produse sunt disponibile acum cu 15 % reducere