Treci la conținutul principal
Etat Libre d’Orange Une Amourette Roland Mouret Eau de Parfum unisex
Etat Libre d’Orange Une Amourette Roland Mouret Eau de Parfum unisex
Etat Libre d’Orange Une Amourette Roland Mouret Eau de Parfum unisex
CompozitieAkigalawood®, extras din portocala amara, iris, absolut de vanilie
Grupe de parfumuricitrice, florale, lemnoase, gurmand

Transcendeți granițele dintre parfum și modă, acoperindu-vă corpul cu o țesătură olfactivă exclusivistă. Apa de parfum unisex Etat Libre d’Orange Une Amourette Roland Mouret este o manifestare a artei și a stilului, o capodoperă senzorială care lasă o amprentă de neșters oriunde ați merge.

  • parfum ambrat, lemnos, floral
  • pentru caracterele ce iubesc să fie în tendințe
  • potrivit pentru zile și nopți calde

Compoziția parfumului
În fruntea acestei minuni parfumate a modei, piperul roz, cardamomul și neroli creează o uvertură armonioasă, infuzând aerul cu o aură plină de viață și revigorantă. Pe măsură ce notele de inimă se desfășoară, un amestec luxos și seducător de piersică, iris și patchouli vă cuprinde simțurile, acoperindu-vă cu o alură sofisticată. Asemenea unei haine rafinat croite, aceste note vă îmbrățișează pielea cu un farmec magnetic, lăsând o dâră enigmatică care îi atrage pe ceilalți în prezența dvs. captivantă. Adevărata esență a parfumului se lasă așteptată la final: Opoponax emană un sentiment de eleganță atemporală, în timp ce Akigalawood® vine cu o semnătură modernă, neașteptată. Absolutul rafinat de vanilie țese o dulceață subtilă, o notă de senzualitate care persistă ca un secret seducător, o promisiune de intimitate care urmează să fie descoperită.

Povestea parfumului
O creație a parfumierului Daniela Andrier, cu idei pornite din discuțiile spumoase dintre un designer special și directorul de creație Etienne de Swardt. Parfumul unisex Etat Libre d’Orange Une Amourette Roland Mouret este un parfum născut din propunerea vizionară a unui creator de modă care căuta să își reprezinte colecția de modă în cel mai extraordinar mod. Este mai mult decât un simplu parfum; este o declarație de artă și de auto exprimare. Pe măsură ce îl veți aplica prima dată pe punctul de puls dintre coapse, devine un gest provocator, o invitație de a vă îmbrățișa propria senzualitate și putere, făcând din fiecare mișcare, mers și încrucișare de picioare un moment intenționat seducător, o celebrare a încrederii și a individualității.

Etat Libre d’OrangeUne Amourette Roland Mouret Eau de Parfum unisex

Livrare gratuită
100 ml
2.192RON

3 de buc. în stoc | 2.192,00RON / 100 ml, incl. TVA | Cod: ELD00489
1
Doresc să aflu despre gravură mai multe
Sameday - Express
începând de astăzi
Ridicare personală
începând de astăzi