Estée Lauder Revitalizing Supreme +peelingul chimic pentru strălucirea și netezirea pielii

1×
Estée Lauder Revitalizing Supreme + peelingul chimic pentru strălucirea și netezirea pielii
Estée Lauder Revitalizing Supreme + peelingul chimic pentru strălucirea și netezirea pielii
75 ml
228RON

Cod: EST4632 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 05.10.2020
Ridicare personală
sâmbătă 03.10.2020

Descrierea produsului Estée Lauder Revitalizing Supreme +
Caracteristici

Care este secretul pielii netede ca mătasea? Înlăturarea regulată a celulelor cutanate moarte. Din fericire, salonul de frumusețe nu este singurul loc unde puteți găsi un exfoliant bun. Vi-l puteți oferi chiar și în confortul de acasă. Exfoliantul chimic pentru iluminarea și netezirea tenului Estée Lauder Revitalizing Supreme + cu extracte de opunția și moringa vă asigură un ten vizibil mai mătăsos și mai revitalizat.

Caracteristici:

  • este un exfoliant deosebit de eficient - înlătură pielea uscată și celulele cutanate moarte
  • elimină rapid de pe ten impuritățile și excesul de sebum și desfundă porii
  • înviorează tenul și îi conferă un aspect suplu și hidratat
  • are o consistență cremoasă plăcută
  • produs testat dermatologic

Ingrediente:

  • tehnologia RevitaKey™ – conține substanțe rare, extrase din arborele de moringa
  • extract de opunția

Mod de aplicare:
Aplicați un strat subțire de exfoliant pe tenul curat și umed și masați ușor, cu mișcări circulare. Apoi clătiți temeinic. Evitați zona ochilor. Utilizați de 2x pe săptămână. Pentru un rezultat optim, aplicați produsul în timpul dușului.

Caracteristici

Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
Efect
iluminare, revitalizare, exfoliere

Despre brand Estée Lauder

Cosmeticele Estée Lauder poartă numele fondatoarei, care, în secolul al XX-lea, a revoluționat lumea frumuseții. Ca nepoată de farmacist, Estée era familiarizată cu producția cosmeticelor încă din copilărire, așa că prima ei cremă nu s-a lăsat prea mult așteptată. În 1946, Estée Lauder a demarat vânzarea propriilor produse.

Brandul Estée Lauder a fost construit pe principiile pasiunii, ale dăruirii și ale perseverenței. Estée vizita adesea saloanele de frumusețe din întreg orașul New York, brandul a prosperat datorită recomandărilor clienților direcți, iar tratamentele pentru ten Estée Lauder au devenit faimoase.

Mica firmă s-a dezvoltat treptat într-un brand de calitate, de talie internațională. Emblematicul fond de ten de la Estée Lauder este, pentru multe femei, o parte integrantă a arsenalului cosmetic, iar crema de față Estée Lauder este, datorită ingredientelor luxoase și abordării științifice, cel mai eficient răsfăț pentru pielea ta. Filosofia brandului Estée Lauder este simplă: fiecare femeie poate fi frumoasă, indiferent de vârstă.

Rating Estée Lauder Revitalizing Supreme +1