EssenceThe Glowing Golds set perii machiaj

Essence The Glowing Golds set perii machiaj
Essence The Glowing Golds set perii machiaj

Acest produs este momentan indisponibil | Cod: ESS08749

pensula pentru machiaj 1 buc + pensula pentru aplicarea pudrei 1 buc + pensula pentru aplicare fard obraz 1 buc + iluminator pensulă corectoare 1 buc + pensula pentru contur 1 buc + pensula mica pentru fard de pleoape 4 buc + perie curbata pentru fardul de ochi 1 buc + perie pentru gene si sprancene 1 buc

Un cadou pentru tine
Cumpărați produse Essence de peste 30 RON și vă oferim cadou un luciu de buze.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine

Setul de pensule de fond de ten Essence The Glowing Golds permite crearea oricărui stil de fond de ten de zi și de seară, ca un artist profesionist.

Setul conține:

  • pensula pentru machiaj 1 buc
  • pensula pentru aplicarea pudrei 1 buc
  • pensula pentru aplicare fard obraz 1 buc
  • iluminator pensulă corectoare 1 buc
  • pensula pentru contur 1 buc
  • pensula mica pentru fard de pleoape 4 buc
  • perie curbata pentru fardul de ochi 1 buc
  • perie pentru gene si sprancene 1 buc

Caracteristici

Tipuri de seturi
set cadou

Machiajul este joacă, distracție și auto-exprimare. Uitați de perfecțiune și fiți curajoasă. Brandul german Essence oferă produse de machiaj jucăușe, calitative și, mai ales, accesibile, cu care puteți realiza look-uri perfecte - indiferent dacă acum învățați să vă machiați, dacă urmați cele mai noi tendințe sau dacă aveți deja un stil personal.

Peste 84 % dintre produsele Essence Cosmetics sunt fabricate în Europa. Calitatea și protecția mediului reprezintă două priorități ale brandului și, de aceea, cosmeticele Essence sunt realizate mai ales din ingrediente naturale, unele produse fiind chiar vegane.

Portofoliul brandului conține toate produsele necesare unui machiaj complet - de la primer și fond de ten, până la iluminator. Foarte populare sunt și rimelurile, paletele de farduri de ochi sau blush-urile. Îndrăgitul rimel Essence I Love Extreme conferă genelor un volum maxim, paletele Essence Love What You Do sau Epic Sunset sunt ideale pentru un machiaj de zi, respectiv de seară, iar toate pudrele sunt perfecte pentru fixarea durabilă a machiajului.