Essence My Power Is Water paletă cu farduri de ochi

Essence My Power Is Water paletă cu farduri de ochi
Essence My Power Is Water paletă cu farduri de ochi
culoare Dance with the Waves! 7.2 g

Cod: ESS08670 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
Cumpărați produse Catrice și Essence de minim 45 RON și aveți livrarea gratuită

Descriere Essence My Power Is Water
Caracteristici

Paleta pentru fondul de ten ochilorEssence My Power Is Water oferă posibilitatea creării celor mai fantastice variante de fond de ten pentru ochi.

Caracteristici:

  • permite crearea unui fond de ten variat
  • ușor de aplicat
  • efect sclipitor și mat

Cum se utilizează:
Se aplică umbrele pe pleoape cu peria, cu buretele de fond de ten sau cu buricele degetelor.

Caracteristici

Culoare
violet, maro, albastru, auriu
Efect
mat, sclipitor

Despre brand Essence

Machiajul este joacă, distracție și auto-exprimare. Uitați de perfecțiune și fiți curajoasă. Brandul german Essence oferă produse de machiaj jucăușe, calitative și, mai ales, accesibile, cu care puteți realiza look-uri perfecte - indiferent dacă acum învățați să vă machiați, dacă urmați cele mai noi tendințe sau dacă aveți deja un stil personal.

Peste 84 % dintre produsele Essence Cosmetics sunt fabricate în Europa. Calitatea și protecția mediului reprezintă două priorități ale brandului și, de aceea, cosmeticele Essence sunt realizate mai ales din ingrediente naturale, unele produse fiind chiar vegane.

Portofoliul brandului conține toate produsele necesare unui machiaj complet - de la primer și fond de ten, până la iluminator. Foarte populare sunt și rimelurile, paletele de farduri de ochi sau blush-urile. Îndrăgitul rimel Essence I Love Extreme conferă genelor un volum maxim, paletele Essence Love What You Do sau Epic Sunset sunt ideale pentru un machiaj de zi, respectiv de seară, iar toate pudrele sunt perfecte pentru fixarea durabilă a machiajului.

Rating Essence My Power Is Water