Elode So Lovely

eau de parfum pentru femei 100 ml

5×
Elode So Lovely eau de parfum pentru femei 100 ml
100 ml

Cod: ELO0072 | Acest produs este momentan indisponibil

Urmărește disponibilitatea produselor

Elode So Lovely
100 ml

Urmărește disponibilitatea produselor

Descriere parfum Elode So Lovely

Apa de parfum pentru femei Elode So Lovely reprezintă fuziunea perfectă simultană a mai multor ipoteze pozitive. Aroma intensă şi penetrantă este îndrăgită mai ales de tinerele care tânjesc după senzualitate şi farmec. Ambele se găsesc din belşug în această originală compoziţie.

Elode So Lovely este o apă de parfum pentru femeile care caută cu precădere tonuri proaspete. Conţine, înainte de toate, ingrediente cu aromă dulce, care vă aduc zâmbetul pe buze şi vă fac ziua mai frumoasă. Sentimentul de descătuşare şi libertate favorizează utilizarea universală a parfumului. Fiţi specială, fiţi dumneavoastră însevă.

Flaconul apei de parfum pentru femei Elode So Lovely are o culoare roz pal, care, împreună cu dopul cristalin, alcătuiesc un tot foarte original. Încercaţi ceva impresionant, nou şi total neconvenţional. Alegeţi certitudinea unui parfum, în ale cărui adieri îmbătătoare vă vei simţi cu adevărat excelent.

Compoziție

Compozitie
caprifoi, citrice, magnolie, mar, para
Grupe de parfumuri
de fructe, florale

Despre brand Elode

Parfumurile de lux Elode sunt create pentru a evidenţia frumuseţea interioară a fiecărei femei. Parfumurile Elode urmează exact ultimele tendinţe ale modei. Vă veţi îndrăgosti de aroma lor unică. Parfumurile de la Elode sunt perfecte pentru orice ocazie. Este suficient să vă alegeţi acel parfum care vă reprezintă cel mai bine.
Parfumurile feminine unice din colecţia Elode sunt pline de romantism, de feminitate, de pasiune şi de sensibilitate. Completează perfect femeia modernă, încrezătoare în sine care caută un parfum de excepţie care să o surprindă perfect. Parfumurile Elode se disting nu numai pentru aroma lor unică, ci şi prin flacoanele frumos decorate, care evidenţiază unicitatea brandului Elode. Alegeţi-vă parfumul Elode care vă reprezintă şi exprimaţi-vă astfel feminitatea!  

Rating Elode So Lovely

Adaugă o nouă recenzie

3.0
5 Evaluare
1
1
1
1
1
aspectul flaconului
persistența parfumului
intensitatea
impresia generală