Elizabeth Arden Superstart Skin Renewal Booster booster facial regenerator

Elizabeth Arden Superstart Skin Renewal Booster booster facial regenerator
Elizabeth Arden Superstart Skin Renewal Booster booster facial regenerator
Promoție
Economisiți
288RON

Economisiți 43%
30 ml
162RON

540,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: ELA1772 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 17.05.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Elizabeth Arden Superstart Skin Renewal Booster
Caracteristici

Știați că straturile superficiale ale pielii influențează direct aspectul sănătos, strălucitor și tineresc al tenului? Tenul degradat nu reține hidratarea și își pierde capacitatea de autoapărare. Booster-ul regenerator Elizabeth Arden Superstart Skin Renewal Booster fortifică tenul, îi redă capacitățile regeneratoare și îl ajută să extragă maximum din produsele de îngrijire ulterioară.

În plus, formula cu extracte vegetale și probiotice optimizează microflora pielii. Redă tenului aspectul sănătos și frumusețea naturală, îl protejează față de influențele externe și îl menține fresh întreaga zi.

Caracteristici:

 • fortifică bariera cutanată naturală, de protecție a tenului
 • stimulează capacitatea de regenerare a tenului
 • previne deteriorarea, înroșirea sau deshidratarea tenului
 • lasă tenul suplu, proaspăt și de o frumusețe naturală
 • potențează efectele produselor aplicate ulterior
 • premiat la concursurile Redbook (SUA, 2016), RSVP (Marea Britanie, 2016)
  și de către revista Self Magazine (SUA, 2016)

Rezultatele testului:
→ autoevaluarea femeilor cu vârsta de 25-59 de ani

 • 95 % din 62 de femei au menționat, după 8 săptămâni, că serul a îmbunătățit eficacitatea produsului de îngrijire a tenului folosit
 • 92 % din 89 de femei au confirmat, după 8 săptămâni, că serul a ameliorat vizibil și senzorial aspectul tenului deteriorat sau iritat
 • 86 % din 160 de femei au remarcat, după 4 săptămâni, că tenul lor este mai radiant
 • 83 % din 160 de femei au simțit, după 4 săptămâni, că tenul lor este mai hidratat și mai confortabil

Ingrediente:

 • extract din semințe de in - previne pierderea umidității tenului și îl menține hidratat
 • fenicul marin - fortifică bariera cutanată naturală, de protecție a tenului, prevenind astfel deshidratarea sa
 • complex probiotic - echilibrează microflora tenului și, astfel, îmbunătățește capacitatea naturală de apărare a tenului

Aplicare:
Se folosește ca primul pas al rutinei dvs. de îngrijire. Apăsați pompa o singură dată și întindeți doza de booster pe tenul curat. Evitați zona ochilor. Continuați cu aplicarea altor produse, ideal un ser antirid sau o cremă anti-aging de zi sau de noapte, din gama Elizabeth Arden Prevage Anti-Aging.

Caracteristici

Consistență
emulsie
Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
Efect
anti-age, revitalizare, regenerare, restaurează densitatea pielii

Despre brand Elizabeth Arden

Parfumurile Elizabeth Arden | Cosmetica Elizabeth Arden – dreptul la frumuseţe. Brand-ul american de parfumuri şi cosmetice Elizabeth Arden a fost fondat în 1910 de femeia de afaceri canadiano-americană Florence Nightingale Graham, care i-a dat numele folosit de ea însăşi în comerţ.
Elizabeth Arden, femeie de afaceri, consultant în domeniul frumuseţii şi militantă pentru drepturile femeilor, este şi astăzi o sursă de inspiraţie pentru femeile din întreaga lume. Povestea ilustră a brandului a început cu deschiderea primului său salon pe Fifth Avenue din New York, într-un moment în care femeile nu doar că activau foarte rar în afaceri, dar de obicei nici măcar nu foloseau machiaj. În timpul celui de-al doilea război mondial a dezvoltat produse cosmetice pentru femeile care serveau în armată şi, în 1946, a devenit una dintre primele femei care au apărut pe coperta revistei Time.
Elizabeth Arden a fost printre primii care au aplicat inovaţia ştiinţifică în industria cosmeticii, devenind celebră şi datorită abordării sale holistice a frumuseţii. Încă din anii ´20, a sfătuit femeile să-şi hidrateze pielea, să evite expunerea excesivă la soare şi să practice yoga în fiecare zi. Elizabeth, care a trăit mai bine de 80 de ani şi a murit în New York în anul 1966, a fost pur şi simplu o femeie cu adevărat excepţională, care a transpus multe dintre calităţile sale unice în marca sa de renume mondial.
Elizabeth Arden era convinsă că frumuseţea nu constă în straturile de machiaj, ci într-o combinaţie inteligentă între ştiinţă şi natură. De aceea, produsele cosmetice ale acestei mărci se străduiesc să fie benefice pentru piele, nu să o camufleze. Marca Elizabeth Arden a contribuit la industria cosmetică, prezentând o serie de inovaţii fundamentale, printre care se numără, de exemplu fardurile pentru ochi sau produsele cosmetice gata ambalate în trusa de călătorie.
Produsele pentru îngrijirea pielii şi a corpului, paleta largă de cosmetice decorative şi de parfumuri a mărcii Elizabeth Arden conţin şi în ziua de azi neobositul, inovatorul spirit al fondatoarei, care şi-a dedicat toată viaţa calităţii. Nu degeaba printre numele sonore ale vedetelor care au colaborat cu brandul Elizabeth Arden se numără Jacqueline Kennedy, Marilyn Monroe şi Marlene Dietrich.
Printre cele mai cunoscute produse Elizabeth Arden se numără, de exemplu, Eight Hour Cream (crema de opt ore), care protejează şi vindecă pielea uscată, crăpată şi iritată sau parfumul 5th Avenue, pentru femeile caracterizate printr-un stil rafinat, inteligenţă, eleganţă şi succes.
Brand-ul Elizabeth Arden face în fiecare zi femeile din întreaga lume mai frumoase şi mai încrezătoare, prin diversitatea largă a produselor cosmetice, care garantează nu numai cea mai bună calitate, dar şi un spirit unic.
„Fiecare femeie are dreptul să fie frumoasă“. (Elizabeth Arden)

Rating Elizabeth Arden Superstart Skin Renewal Booster