Elancyl Vergeturescrema de corp vergeturi

2×
Elancyl Vergetures crema de corp vergeturi
Elancyl Vergetures crema de corp vergeturi
150 ml
84RON

Cod: ELC1181 | În stoc
1
Un cadou pentru tine
Achiziționați produse de minim 200 RON și vă puteți alege gratuit un Discovery Box ce conține eșantioane de parfumuri și cosmetice favorite.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 03.06.2020

Descrierea produsului Elancyl Vergetures
Caracteristici

Rezolvați definitiv problema vergeturilor. Crema Elancyl Vergetures este dezvoltată special pentru prevenirea și micșorarea vergeturilor. Conține ulei de șofrănel și extracte marine înalt concentrate, care hrănesc și înmoaie pielea, mărindu-i suplețea și rezistența. Datorită texturii non-grase, vă puteți îmbrăca imediat după aplicare.

Caracteristici:

  • reduce vergeturile și previne apariția altora noi
  • întărește coeziunea țesuturilor conjunctive
  • mărește flexibilitatea și rezistența pielii
  • are capacități emoliente și se aplică ușor
  • nu îngrașă și nu lipește  

Ingrediente:

  • ulei de șofrănel - înmoaie pielea
  • extract marin - crește rezistența și suplețea pielii

Aplicare:
Aplicați crema în cantități mici, de 1 – 2x ori pe zi, pe toate zonele afectate (abdomen, șolduri, coapse, sâni). Femeile însărcinate ar trebui să înceapă utilizarea preparatului începând din a 3-a lună de sarcină și să înceteze folosirea sa cel mai devreme la o lună după naștere. Masați produsul ușor, până când se absoarbe complet.

Caracteristici

Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele

Despre brand Elancyl

Elancyl are grijă de frumuseţea feminină în toate etapele vieţii, în orice anotimp, încă din anul 1971. Cercetarea ştiinţifică, de importanţă esenţială pentru brand, caută noi ingrediente active de interes, care să rezolve problemele legate de fermitatea pielii, de tonifiere, de energie, de prospeţime, de recuperare şi multe altele.
Unul dintre momentele de referinţă a avut loc în anul 1978, când a fost folosită pentru prima dată cofeina în combaterea celulitei, tocmai la produsele Elancyl. Cafeina este şi în prezent substanţa utilizată cel mai frecvent în compoziţia produselor anti-celulită, din industria cosmeticelor. Laboratoarele Elancyl sunt specializate în slăbire, de peste 40 de ani.
O altă abordare complet revoluţionară a fost cronobiologia. Aceasta înseamnă utilizarea unor substanţe naturale active, în conformitate cu bioritmul. Adică a şti când să se aplice produsul, pentru a întări sau a diminua funcţionarea proceselor metabolice, după caz. Capacitatea de a interveni în procesul de depozitare şi de ardere a grăsimilor este cea care face ca produsele de slăbit să fie atât de eficiente.
Frumuseţea nu este constantă; femeile îşi doresc întotdeauna un aspect cât mai estetic, iar, de-a lungul vieţii, apar multe schimbări. Adolescenţa, sarcina, pierderea sau creşterea în greutate, acestea sunt momentele când vă puteţi încredinţa frumuseţea produselor de îngrijire Elancyl, iar rezultatul va fi o piele mai frumoasă şi mai fermă.
Produsele se concentrează asupra fermităţii pielii corpului, asupra slăbiri şi asupra prevenirii şi combaterii striurilor. Perioada sarcinii aduce multe schimbări şi, totodată, reprezintă o povară uriaşă pentru elasticitatea pielii de pe abdomen, de pe şolduri şi de pe sâni. În consecinţă, integritatea epidermei este afectată şi pe suprafaţa sa apar striuri. Îngrijirea eficientă şi directă îi oferă pielii flexibilitatea şi fermitatea necesare pentru a evita afectarea straturilor sale superioare.
Culoarea de bază a brandului este verdele, care exprimă frumuseţea şi prospeţimea, în combinaţie cu natura. Texturile plăcute, extractele naturale şi eficienţa ridicată fac din utilizarea produselor Elancyl o adevărată experienţă de lux, cu rezultate vizibil pozitive.  

Rating Elancyl Vergetures