EcodentaCertified Organic Anti-plaque pasta de dinti anti-placa bacteriana si gingii sănătoase cu ulei de cocos

Ecodenta Certified Organic Anti-plaque pasta de dinti anti-placa bacteriana  si gingii sănătoase cu ulei de cocos
Ecodenta Certified Organic Anti-plaque pasta de dinti anti-placa bacteriana  si gingii sănătoase cu ulei de cocos
75 ml

Cod: ECD00870 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Ecodenta Certified Organic Anti-plaque

Pasta de dinți Ecodenta Certified Organic Anti-plaque întărește smalțul dentar și protejează dinții împotriva cariilor și a sensibilității crescute.

Caracteristici:

  • întărește smalțul dentar
  • îndepărtează tartrul și placa dentobacteriană
  • îngrijește gingiile

Ingrediente:

  • fără fluorură

Cum se utilizează:
Se utilizează după cum este necesar. Se finalizează curățarea prin folosirea aței sau a periei interdentare. Se recomandă utilizarea pastei de cel puțin 2x pe zi, dimineața și seara sau după fiecare masă.

Despre brand Ecodenta

Pastele de dinți oferite de brandul Ecodenta sunt rezultatul corelării între știința modernă și natură. Sunt fabricate din ingrediente naturale, sănătoase și ecologice. Pastele nu conțin ingrediente spumante sau abrazive, peroxid, SLS sau parabeni.

Produsele Ecodenta au fost create în colaborare cu Universitatea de Științe Medicale din Lituania și sunt testate de către stomatologi. Produsele sunt îmbogățite cu ingrediente active din plante selectate, care elimină rapid și ușor problemele dinților sau ale gingiilor. Conțin, de asemenea, kalident, o sursă naturală de calciu, care vindecă fisurile și defectele de la suprafața dinților, previne apariția cariilor dentare și are un efect dezinfectant natural.

Pastele conțin și ingredientul activ teavigo, existent în ceaiul verde, cu efecte dovedite științific. Teavigo are efect antibacterian, protejează dinții de tartru și păstrează cavitatea bucală proaspătă, un timp îndelungat. Protejați-vă dinții printr-o curățare regulată, folosind o pastă de dinți de calitate!

Rating Ecodenta Certified Organic Anti-plaque