EcodentaBlack Charcoal spuma cu efect de albire

Ecodenta Black Charcoal spuma cu efect de albire
Ecodenta Black Charcoal spuma cu efect de albire
Charcoal 150 ml

Cod: ECD00866 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Ecodenta Black Charcoal

Îngrijirea specială Ecodenta Black Charcoal completează perfect rutina igienei dentare.

Caracteristici:

  • contribuie la albirea dinților
  • menține respirația proaspătă
  • distruge bacteriile

Ingrediente:

  • produs vegan

Cum se utilizează:
Se agită bine, înainte de utilizare. Se clătește cavitatea bucală dimineața, seara sau în orice moment este necesar, apoi se scuipă.

Despre brand Ecodenta

Pastele de dinți oferite de brandul Ecodenta sunt rezultatul corelării între știința modernă și natură. Sunt fabricate din ingrediente naturale, sănătoase și ecologice. Pastele nu conțin ingrediente spumante sau abrazive, peroxid, SLS sau parabeni.

Produsele Ecodenta au fost create în colaborare cu Universitatea de Științe Medicale din Lituania și sunt testate de către stomatologi. Produsele sunt îmbogățite cu ingrediente active din plante selectate, care elimină rapid și ușor problemele dinților sau ale gingiilor. Conțin, de asemenea, kalident, o sursă naturală de calciu, care vindecă fisurile și defectele de la suprafața dinților, previne apariția cariilor dentare și are un efect dezinfectant natural.

Pastele conțin și ingredientul activ teavigo, existent în ceaiul verde, cu efecte dovedite științific. Teavigo are efect antibacterian, protejează dinții de tartru și păstrează cavitatea bucală proaspătă, un timp îndelungat. Protejați-vă dinții printr-o curățare regulată, folosind o pastă de dinți de calitate!

Rating Ecodenta Black Charcoal